reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

reklama
U mnie pseudo cieni ciąg dalszy 🤦🤦🤦 został mi pink na jutro i znając życie pewnie przez te cienie zasikam jeszcze dziś 😂
No i widzicie jakie są testy, traficie felerną partie i na kazdym wiele z Was trafi cień bez ciąży. Dlatego też ja sikając tyle testów nie biorę do glowy, że u mnie taki fałszywy cień zaraz świadczy o chorobie i o tym że hcg jest mimo braku ciąży, gdzie to byle zwykły papierek. Jak czytam to forum tyle m-cy to nie jestem wyjątkiem... a dość często tylko do mnie leci rada, że niepokojące to i żeby się przebadać i, że mam tak co cykl, a to nieprawda.

No i widzicie jakie są testy, traficie felerną partie i na kazdym wiele z Was trafi cień bez ciąży. Dlatego też ja sikając tyle testów nie biorę do glowy, że u mnie taki fałszywy cień zaraz świadczy o chorobie i o tym że hcg jest mimo braku ciąży, gdzie to byle zwykły papierek. Jak czytam to forum tyle m-cy to nie jestem wyjątkiem... a dość często tylko do mnie leci rada, że niepokojące to i żeby się przebadać i, że mam tak co cykl, a to nieprawda.
Potwierdzam, ja w którymś cyklu miałam taką partię facelle, że na każdym wychodziła druga kreska którą nawet bez problemu było widać na zdjęciu... I to było chyba z 6 testów. Nawet na betę wtedy pobiegłam bo pierwszy raz mi się zdarzyła taką sytuacja, a tam dupa blada. Dlatego teraz też wszystko biorę bardziej "na chłodno". Od tamtej pory mi się zaczęły dość często zdarzać cienie bez ciąży.

Focia?
Te pinki mają u mnie kreskę po nasikaniu, ale jest szara zupełnie. Jeśli u ciebie aparat łapie tą kreskę, to może akurat coś na rzeczy😊
Pink i jakiś Helios, czy jak im tam. Lubię te heliosy i jeszcze mi się na nich nie zdarzyły testowe, kiedyś musi być ten pierwszy raz 😂
Wstałam rano i myślę...lubię gościa, jeszcze mnie nie oszukał to rozjaśni sytuację i cóż ...tym razem mnie zaskoczył 🤷. Dziwne dla mnie było to, że po bezpośrednio po zalaniu miał epicką, książkową białą rynienkę 😂 ale pewnie reakcja chemiczna i zszarzało

Załączniki

• IMG_20240121_095253.jpg
    IMG_20240121_095253.jpg
    114,1 KB · Wyświetleń: 160
  • IMG_20240121_094632.jpg
    IMG_20240121_094632.jpg
    92,4 KB · Wyświetleń: 161
Potwierdzam, ja w którymś cyklu miałam taką partię facelle, że na każdym wychodziła druga kreska którą nawet bez problemu było widać na zdjęciu... I to było chyba z 6 testów. Nawet na betę wtedy pobiegłam bo pierwszy raz mi się zdarzyła taką sytuacja, a tam dupa blada. Dlatego teraz też wszystko biorę bardziej "na chłodno". Od tamtej pory mi się zaczęły dość często zdarzać cienie bez ciąży.
To jest mega ciekawe, bo przez 2 lata nie miałam, ani pół cienia 😂 a teraz trafiam na cienie w różnych firmach. Kij z felernym facelle, czy pinkiem 🤷 ale jak już trzy różne testy mają cienie to zaczyna być fascynujące. Plus taki, że partia pinków się skończyła 🙂 jutro przyjdą inne testy, bo przez pinki zamówiłam sobie mixa 😂

To jest mega ciekawe, bo przez 2 lata nie miałam, ani pół cienia 😂 a teraz trafiam na cienie w różnych firmach. Kij z felernym facelle, czy pinkiem 🤷 ale jak już trzy różne testy mają cienie to zaczyna być fascynujące. Plus taki, że partia pinków się skończyła 🙂 jutro przyjdą inne testy, bo przez pinki zamówiłam sobie mixa 😂
Zawsze będę to powtarzać, im więcej zużywamy testów tym większe prawdopodobieństwo trafienia jakiegoś goowna, wyprodukowanego po chińsku😅🤣😂

Pink i jakiś Helios, czy jak im tam. Lubię te heliosy i jeszcze mi się na nich nie zdarzyły testowe, kiedyś musi być ten pierwszy raz 😂
Wstałam rano i myślę...lubię gościa, jeszcze mnie nie oszukał to rozjaśni sytuację i cóż ...tym razem mnie zaskoczył 🤷. Dziwne dla mnie było to, że po bezpośrednio po zalaniu miał epicką, książkową białą rynienkę 😂 ale pewnie reakcja chemiczna i zszarzało
Zwykle widzę jakieś cienie, ale tu niestety nie.

Na tym pierwszym niestety nic nie widzę, na drugim jest duszek ale w jakim kolorze to ciężko stwierdzić 🫠🫠

Pęcherzyka który moja ginekolog znalazła nie udało im się namierzyc. Tłumaczę sobie sama że abo to był ten pozorny albo w środę jak miałam większe plamienie to możliwe że się usunął? Sama nie wiem.

Dziękuję dziewczyny za ogrom wsparcia i trzymane kciuki 🙂 ❤️ w miarę dobrze się czuję tylko spać nie mogę, bo leżę na pooperacyjnej i co chwilę pipczą sprzęty i aparaty mierzą ciśnienie. Zabieg udało się zrobić laparoskopowo ale nie wiem czy udało się oszczędzić jajowód czy go usunęli. Pewnie rano się dowiem
Najważniejsze, że już po wszystkim 🙂 teraz powoli będziesz mogła dochodzić do siebie 🙂. Moją koleżankę 3 tygodnie trzymali w szpitalu z pozamaciczną, aż pękł jajowód 😔.

reklama
Do góry