reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Psycholog to jedna z lepszych rzeczy jakie możesz sobie podarować podczas starań :) nawet wyrzucenie wszystkiego co leży Ci „na wątrobie” obcej osobie, która Cię nie oceni już powoduje, że jest lepiej. Sama byłam na dwóch sesjach i postawiło mnie to na nogi mocno.
Wiesz, że są teraz psychologowie specjalizujący się w tematach okołoporodowych czyli też poronień i starań?
Mam nadzieję, ze mi będzie lepiej i kilka spotkań wystarczy 🙈 znalazłam taką panią, co się właśnie w niepłodności specjalizuje 🙏🏻
A tak btw jak się czujesz? 😘

reklama
Mam nadzieję, ze mi będzie lepiej i kilka spotkań wystarczy 🙈 znalazłam taką panią, co się właśnie w niepłodności specjalizuje 🙏🏻
A tak btw jak się czujesz? 😘
Wszystko jest ok. :) mamy pęcherzyk w macicy, co najważniejsze. Ale niestety lekka torbiel na prawym jajniku. Mam się nie martwić ale nie i nie przemęczać. Dostałam dzisiaj zestaw leków :)
A ja się czuję… normalnie :D wiesz ja na 21.01 miałam termin okresu

🍦🍦🍦 🤣
„ Należy również podkreślić, że ananas nie bez powodu określany jest afrodyzjakiem. Włączenie owocu do diety i regularne jego spożywanie przyczynia się do zmiany zapachu i smaku spermy, która dzięki niemu ma słodkawy posmak.”
Aaa no chyba że tak 😆 przydałoby się sprawdzić czy to prawda czy mit 😅

Az mi sie przypomnialo jak w pierwszej ciąży przed pierwszą wizytą żartowaliśmy z mężem ze od razu 2ka by byla fajna a tuu bahh i na usg 2 pecherzyki ale tylko jeden dalej sie rozwijał.

I w 3 ciazy bylo to samo na usg 2 zarodki z bijącymi serduszkami. Ale potem zostal jeden. Niestety wszystkie ciaze stracilam.
Mam tylko jednego syna😁 wychodzi na to ze co 2ga ciaza jest bliźniacza u mnie hahaa

Również trzymam mocno kciuki za powodzenie. Odpoczywaj, unikaj stresu i oczekuj na pozytywne wieści 😊

Dziewczyny, kojarzycie może jakie właściwości na płodność ma jedzenie świeżego ananasa? Coś mi świta, że na coś on jest wskazany, ale nie mogę sobie przypomnieć o co chodziło.
Podobno ma substancje pomagająca w zagnieżdżeniu, ale trzeba jeść go z tym twardym środkiem 😉

reklama
Do góry