Leanne
Fanka BB :)
Edit.. juz wygoglalamMoje tez wypadłyi byłam zła bo po porodzie spoko, bo masz dziecko a po mtx nie masz ani włosów ani dziecka
dobrze ze lubię wcierki
A co to jest mtx ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edit.. juz wygoglalamMoje tez wypadłyi byłam zła bo po porodzie spoko, bo masz dziecko a po mtx nie masz ani włosów ani dziecka
dobrze ze lubię wcierki
Yyhh no ja nie mam póki co takiego zestawu, jedynie ten lek z testosteronem i estrofil.Moje tez wypadłyi byłam zła bo po porodzie spoko, bo masz dziecko a po mtx nie masz ani włosów ani dziecka
dobrze ze lubię wcierki
Ja nadal próbuje się szykować na październikzrobiłam betę, czekam na wyniki
czwartek powinien mi dać odpowiedź. Nadal plamię ale tylko starą krwią (brąz)... Mój mózg ma eksplozje ale muszę dać radę. Niech się ten maluch wgryza
![]()
Ja płakałam, takie miałam zakola....się dowiedziałam, że mam pieprzyki na głowiePo porodzie i tak większości kobiet wypadajątakże nie unikniesz
mi połowa włosów wypadla a czoło miałam łyse
teraz już mają sensowną długość ale jak odrastały
o kochana....Enstein się kryje
![]()
a co takiego???A tak jak już jesteśmy przy włosach... Czy stosuje któraś z Was tzw..WŁOSING?
Nie miałamTrzymam mocno kciuki za beteszkoda ze nie zrobilas testy z pinka
Daj spokój, koszmarJa płakałam, takie miałam zakola....się dowiedziałam, że mam pieprzyki na głowie![]()
Rytuał dbania o włosy. W jeden dzień szampon mocny, maseczka, odżywka np. emolientiwa, na drugi dzień peeling głowy...itd. ogólnie w ***** zachodu przy tym. Stosowałam kiedyś przez miesiąc i miałam piękne włosy ale to dopiero wchodziło w modeę więc może teraz jest sposób na mniej produktów i mniej czasu się spędza nad włosamia co takiego???