reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecności

Faktycznie Iwonki dawno nie było na BB...mam nadzieję że zrobili sobie jakiś nieplanowany wyjazd !!

reklama
Nie ma Iwonki i Kasi i Pauliny...porozjezdzało sie nam towarzystwo i nie dało znac:tak:Mam nadzieje,ze u nich wszystko dobrze i fajnie sie bawia a po powrocie odezwa do nas...
Mamuska ty tez sie melduj od czasu do czasu,nie tylko podczytuj;-)

Asiuk i Nadia tez sie nie odzywaja:no:

Znikam do 7.07. :tak:
Trzymajcie kciuki za mojego M.!! Zeby caly i zdrowy dojechal do mety!!:tak:

Iwonka, Ika MELDOWAC SIE !!! bo sie martwimy !!!!!:tak:

Milkshake to juz wieczność nie było :baffled:

Kajenko miłego wypoczynku :-)

A co do nieobecnosci to Kasia sie nieodzywa A Loja i Blubery to chyba o nas zapomnialy:tak::tak::tak::tak::tak:Ika tez sie bardzo opuszcza:tak:
DZIEWCZYNY ZAPRASZAM DO PODPISANIA LISTY
CO U WAS:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

jestem jestem, codziennie zaglądam ale weny mi brak :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale obiecuję się poprawić :tak:

reklama
Co do nieobecnosci melduję ze nie bedzie mnie od 10 lipca przez 3 albo nawet 4 tygodnie.

3 tyg w Indiach a zaraz potem tydzien na mazurach...mam nadzieje ze znajde czas miedzy tymi wyjazdami zeby coś Wam "skrobnąc" :)

Do góry