dosiasamosia
Fanka BB :)
trzymam kciuki za maleństwo i mamusieWłaśnie rodzi mi się bratanek!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
trzymam kciuki za maleństwo i mamusieWłaśnie rodzi mi się bratanek!!!!
a no smutny. Dziś pogoda nienajlepsza. Niech wiosna przychodzi, mam tyle perełek w szafieAle smutny ten styczeń...
Ktoś już się zgłosił do prowadzenia wątku lutowego? Bo może przegapiłam.
Chyba w ogóle temat wątku lutowego nie był poruszany, albo też coś przegapiłam.Ale smutny ten styczeń...
Ktoś już się zgłosił do prowadzenia wątku lutowego? Bo może przegapiłam.
Oj tak.. też chce wiosnę bo już trzeci raz tej zimy jestem przeziębionaa no smutny. Dziś pogoda nienajlepsza. Niech wiosna przychodzi, mam tyle perełek w szafie![]()
Zakładasz nowy temat, zapisujesz dziewczyny i pilnujesz testowań/wpisujesz okresy, ciąże itdTo mój dopiero 1 miesiąc na forum.nie wiem na czym takie prowadzenie wątku polega...
już było pytanie o to że 2 dni temu ale nikt się nie zgłosił. A ja nie wiem czy dam rade z czasem i w ogóle z ogarnięciem tego. Może za miesiacChyba w ogóle temat wątku lutowego nie był poruszany, albo też coś przegapiłam.