aurii_orelii
Fanka BB :)
A u mnie będzie to co mąż ugotuje więc nawet nie wiemU mnie dzisiaj barszcz czerwony z uszkami oraz makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorkami
A placki ziemniaczane tylko świeże!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie będzie to co mąż ugotuje więc nawet nie wiemU mnie dzisiaj barszcz czerwony z uszkami oraz makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorkami
To się ustawiłaśA u mnie będzie to co mąż ugotuje więc nawet nie wiem![]()
Ma to swoje minusy. Mąż jest team ziemniory i mięso więc jak już mięsa mamy dosyć to wkraczam ja z delikatniejszymi daniami, bądź lekko na słodkoTo się ustawiłaś![]()
To mój mąż też raczej ciężko gotujeMa to swoje minusy. Mąż jest team ziemniory i mięso więc jak już mięsa mamy dosyć to wkraczam ja z delikatniejszymi daniami, bądź lekko na słodkobo tak to bym placki ziemniaczane przegryzła schabowym
![]()
Nie ma co smutaćU mnie dzisiaj obiadu nie będzie, dostałam w końcu okres i będę zdychać cały dzień![]()
Ja polecam to danie. PychaJa uwielbiam gotowaćA jeśli chodzi o inspiracje to tych szukam z reguły na Instagramie/tiktoku + wykorzystuje termomixa
Np ostatnio znalazłam taka super sałatkę makaronową z serkiem halloumi Link do: TikTok - Make Your Day
Ooo...wygląda super! Także już wiem co zrobię jutro na obiadJa polecam to danie. Pycha
i tylko z cukrem i śmietanąU mnie dzisiaj barszcz czerwony z uszkami oraz makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorkami![]()