reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe kreski👑 Nowy Rok, nowe przeboje: każda z nas zagra w hitowe pozytywki na Testowym Stadionie!

Dajesz rade, to mamy dzis dzień szmaty. Ja od 2 lat planuje przemalowanie, tzn odświeżenie koloru, ale wizja tego bałaganu przeraża mnie- a co dopiero jakieś grubszy remont. Ostatnio zaczęłam myśleć może nad wywaleniem wanny na rzecz prysznica, no ale właśnie ten bałagan 🤷‍♀️
Wiem co czujesz. Jak słyszę, że mój facet ma coś w domu robić to jestem chora. A on lubi sobie wymyślać robotę, więc umawiamy się, że ja uciekam z młodym z domu, a on wtedy może działać 😉

reklama
Dziewczyny, czy tylko mi się wydaje, czy to naprawdę jest chore, że roniąc swoją ciążę w szpitalu, dają mi na salę świeżo upieczoną mamę, która dostaje pozwolenie na rozkrecanie swojej laktacji laktatorem, bo noworodek jest w domu? Ja wiem, ze nie jestem w hotelu... Ale dwie sale stoją puste, a ja właśnie od pół godziny słucham dźwięku laktatora... 😭
okropieństwo. Współczuję. I generalnie z tego co się orientuję powinni Ci w takim wypadku zapewnić inną sale. Współczuję. Bądź silna 💛

Dostaawaaa
Happy Ice Hockey GIF by NHL
IMG_1410.jpeg

Plan prawie wykonany 😁 obiad zjedzony, kapuśniak się gotuje, deser w powijakach ale muszę położyć gumisia na drzemkę, kobyły ogarnięte 😁 Zrobiłam armagedon w garderobie i pozbawiam się ubraniowo strefy komfortu 🙈 czyli wszystko co noszę chyba od zawsze powiedziało papa 🙈🙈🙈 Biegam jak mały samochodzik od wczoraj i z tego wszystkiego właśnie dostałam okresu 😍 Ufff 🙂

Buziaczki od siwej mendy 😁 Ruda odmówiła pozowania 😂

Załączniki

• IMG_20240127_160956.jpg
    IMG_20240127_160956.jpg
    224,2 KB · Wyświetleń: 121
Plan prawie wykonany 😁 obiad zjedzony, kapuśniak się gotuje, deser w powijakach ale muszę położyć gumisia na drzemkę, kobyły ogarnięte 😁 Zrobiłam armagedon w garderobie i pozbawiam się ubraniowo strefy komfortu 🙈 czyli wszystko co noszę chyba od zawsze powiedziało papa 🙈🙈🙈 Biegam jak mały samochodzik od wczoraj i z tego wszystkiego właśnie dostałam okresu 😍 Ufff 🙂

Buziaczki od siwej mendy 😁 Ruda odmówiła pozowania 😂
brawo 👏 pracuś na 🥇
A ja się obijam i z tego wszystkiego dostaję na łeb 😕

reklama
Do góry