jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
....a dziewczyny nie wiem czy to jakaś wróżba ale ciągle widzę bociany i kobitki w ciązy![]()
mam nadzieję,że to dobra wróżba

witam poniedziałkowo !!!! i życzę przyjemnego tygodnia

samych sukcesów i dobrych wiadomości 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
....a dziewczyny nie wiem czy to jakaś wróżba ale ciągle widzę bociany i kobitki w ciązy![]()

samych sukcesów i dobrych wiadomości 

dwa pecherzyki pekly, trzeci nadal jest i sobie rosnie

i badanie nasienia lubego, dostalam na wszelki wypadek skerowanie do szpitala irlandzkiego " leczenia nieplodnosci" ale mam nadzieje ze nie skorzystam
;-)
teraz byl, to niby dlaczego w tym cyklu mialoby nie byc

zrobiłam w niedziele test (tydzien przed spodziewana @), ale za to pieknie to sobie wytlumaczylam, wymyslilam sobie, ze skoro moj M ma imieniny (a mial w niedziele) to milo mu bedzie pokazac dwie kreski
oczywiscie byla jedna, ale wieczorkiem (test robilam rano) jak popatrzylam jeszcze raz pokazala sie taka bardzo bardzo cieniutka druga, zapewno to nic nie znaczy, ale daje nadzieje Niezłe wytłumaczenie ;-) Życzę więcej cierpliwości i trzymam kciuki żeby się udało.Wiem, ze nie powinnam, ale niewytrzymałamzrobiłam w niedziele test (tydzien przed spodziewana @), ale za to pieknie to sobie wytlumaczylam, wymyslilam sobie, ze skoro moj M ma imieniny (a mial w niedziele) to milo mu bedzie pokazac dwie kreski
, teraz tylko czekac......do 15 lipca( moze przyjdzie , a moze nie
). Trzymajcie kciukasy. PozdrawiamWitaj :-) ja nic Ci nie poradzę w tej sprawie . kupiłam 1 opakowanie testów i skończyły mi się przed owulką - a zresztą ja w nie nie wierze . U mnie monitoring przyniósł efekty w pierwszym cyklu . W każdym bądź razie mam nadzieję że ktoś inny Ci doradzi i życzę Ci powodzenia w szybkim zafasolkowaniuI jeszcze mam pytanie- testy owulacyjne stosuje po raz pierwszy- druga kreska jest jaśniejsza. Czy to normalne? A moze mam niski poziom hormonu LH. A może nie ma u mnie jajeczkowania.........Już czarne mysli przychodza mi do głowy:-(
Tikanis a co u Ciebie ?I jeszcze mam pytanie- testy owulacyjne stosuje po raz pierwszy- druga kreska jest jaśniejsza. Czy to normalne? A moze mam niski poziom hormonu LH. A może nie ma u mnie jajeczkowania.........Już czarne mysli przychodza mi do głowy:-(
Trzymam kciuki 
kalendarzyk małżeński