Gastone-masz jakies wiadomosci?Mam nadzieje ze Jasiek sie trzyma
.U nas tez dzisiaj slonko swieci,ale wiatr wieje strasznie,bylam rano z moim maluszkiem na dluuuuuuuugim spacerku i teraz spi,ale tak czujenie,chyba jeszcze mu malo
,

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gastone-masz jakies wiadomosci?Mam nadzieje ze Jasiek sie trzyma.U nas tez dzisiaj slonko swieci,ale wiatr wieje strasznie,bylam rano z moim maluszkiem na dluuuuuuuugim spacerku i teraz spi,ale tak czujenie,chyba jeszcze mu malo
,
Nie martw sie na zapas,moze synek ma tylko gorsze dni,najlepiej niech to lekarz zobaczyNo i po weekendzie.Nie wiem jak u was ale mnie jakos tak uciekl przez palce ten weekend.Wlasciwie dzien rodzininny mam tylko w niedziele. Spedzilam go na zakupach no bo gdzie jak pogoda niepewna..Brrr.Wlasnie zrobilam pranie cieszac sie ze slonce takie ladne i w koncu szybko wyschnie.Klapa.Zrobilo sie ciemno i zaraz pewnie lunie! MAm dola.Wychodze z siebie.Moje dziecko nie je.Do tej pory bylo troche zle ale teraz juz jest tragicznie. Do tej pory jadl jeszcze jajka, zolty ser, parowki w malych ilosciach ale jadl.A teraz juz nic.Sniadanie tylko mleko potem jogurt - tez nie za duzo i nic przez caly dzien nie chce.Pobuje wsystkiego.?Dostaje trzy rozne wesje obiadow, kolacji.nic i nic.. dzis jestem umowiona u lekarza.Musze mu zrobic badaniaNie wiem co sie dzieje.?Wiem ze dzieci w tym wieku nie lubia jesc, czesto sie to zdarza, ale moj anilek przesadza.Trwa to za dlugo.A ja jestem zalamana...Az sie z moim mezem poklocilam strasznie i wlasciwie to niedziela do dupy.
Co do mojego bratanka ma sie podobno lepiej.Mial maly wylew ale podobno to nie grozne.Trzymam kciuki i wciaz sie modle.AA tak dla wiadomosci to moj braciszek sie pomylil i pwoedzial ze Jas wazy 1,5 kg.A maly Jas wazy zaledwie 1kg i 15dk.Malenstwo...
witam cie i trzymam kciuki aby wszystko bylo ok....pozdrawiam....Hejka
A ja mam dziś doła bo byłam na badaniu serduszka maluszka ale nie było go słychać;(
Pani mi powiedziala ze ona coś przez chwile słyszała tj serduszko ale czemu mi tego nie powiedziała w czasie badania?? za 2 tyg mam pierwsza wizytę w szpitalu mam nadzieje ze tam będę już słyszeć. Co prawda z 3 tyg temu w Polsce byłam na usg i lekarz mówil ze wszystko gra i widziałam serce więc mysle że wszystko gra tylko wiecie jak juz sie na coś nastawi to potem smutno...![]()