madziulka_91
Fanka BB :)
Czwarteto będzie czwarte
o jaaa to ja mam tez tak, ze budzę się wczesnie myślałam ze to raczej w druga stronę duże zmęczenie

Ja w drodze trzecie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czwarteto będzie czwarte
o jaaa to ja mam tez tak, ze budzę się wczesnie myślałam ze to raczej w druga stronę duże zmęczenie
No to wiele zmienia. Trudna decyzja, ale będziesz musiała wybrać i nie zrobić sobie źle.Tzn ja mam własną działalność, pracuje sama więc troche lipa bo klientki zostaną na lodzie. Do świąt musze dotrwać ,wiadomo jakieś nieprzewidziane sytuacje czasem sie zdarzają,ale jeśli będzie ok to trzeba bedzie sie wywiązać, będę musiała po ciąży wrócić na rynek i nie chce po sobie zostawić niesmaku a wiadomo ,że nikogo nie interesują moje prywatne sprawy
A co do wstawania, u mnie wciąż 5 rano.... i o dziwo nie chodze niewyspana jakos koszmarnie. Więc widze ,że nie jestrm sama ❤
dla mnie samo napisanie ze będę miała czwarte dziecko to jest wielki szok.Czwartewow gratuluje. Jakie będą u Was róznice wieku?
Ja w drodze trzecieteż mi sie wydaje to abstrakcją jakąś,ale zawsze marzyłam żeby mieć dużą rodzinę
dałaś rade 3 to i dasz rade 4❤A mam dwóch chłopaków i dziewczynke. Między najstarszym i ta kluska teraz będzie 12 lat, między najmłodsza i klucha 4 lata![]()
tak jest dużo magii w takim ostatnim dzieckudałaś rade 3 to i dasz rade 4❤ja najpierw myslałam o 2 że starczy. U mnie panny mają 10 i 6 więc już samodzielne i ciężko będzie się przestawić , ale z drugiej strony. . Jak pomyślałam sobie ,że już nigdy nie miała bym być w ciąży, miec noworodka na rękach itd przechodzić tego wszystkiego co wiadomo jest trudne ale i piękne, to robiło mi sie przykro. Więc teraz mam zamiar sie delektować owym stanem bo wiem że to ostatni raz ❤
Czemu pulchnego ?tak jest dużo magii w takim ostatnim dzieckuzaczynam tez się nastawiać na pulchnego bobaska
![]()
a niech będzie pulchnyCzemu pulchnego ?![]()
❤a niech będzie pulchny![]()