mamaoliwierkaimarcelka
Fanka BB :)
Ja już bety nie robie. Będę cierpliwie czekac

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzisiaj też machnęłam sobie betę i progesteron bo jutro wizyta, więc wolę mieć badanie na świeżo przygotowane.Ja dopiero 24. Umrę z ciekawościAle dziś beta jeszcze raz, więc będę miała coś na pocieszenie
![]()
Ja też nie, gdzieś czytałam że do 1000 się bętę robi a potem już tylko usg. No ale , wiadomo jak ktoś chce to przecież nic w tym złego.Ja już bety nie robie. Będę cierpliwie czekac![]()
Podobno tak. Ja już bym pewnie też nie robiła, ale lekarz mi dał skierowanie to robięJa też nie, gdzieś czytałam że do 1000 się bętę robi a potem już tylko usg. No ale , wiadomo jak ktoś chce to przecież nic w tym złego.
Ja dziś 5+1 , wczoraj i dziś mocniej czuje sutki i piersi ale nic poza tym .
Bardzo mi przykroDziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
Zycze wam z calego serca szczesliwego rozwiazania![]()
Bardzo mi przykro. Ściskam mocno ❤Dziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
to czekamy na wynikJa dzisiaj też machnęłam sobie betę i progesteron bo jutro wizyta, więc wolę mieć badanie na świeżo przygotowane.
bardzo mi przykroDziewczyny ja niestety poronilam dzisiaj. Nie chce wchodzic w szczegoly, zeby Was nie stresowac.
pięknie!Mam nadzieję, że to mi pozwoli w spokoju doczekać jutro tej wizyty![]()