5 kwietnia.Super!Kiedy kolejna wizyta?
reklama
Szybko zleciJa po wizycie,ale nic nie było widać
Wychodzi 5+1, za 2 tygodnie następna wizyta.
Sosna108
Fanka BB :)
SuperCześć dziewczyny. Jestem po wizycie, dużo spokojniejsza, bo przynajmniej wyjasnilo się skąd krwawienia. Jest krwiak i nadal muszę przyjmować duphaston, ale ciąża nie jest zagrożona. serduszko bije prawidłowo, wygląda na to, że z dzieciątkiem wszystko dobrze. Całe 1.59cmrośnie jak na drożdżach. z miesiączki wychodzi 7+2 , a z USG 8tyg
Z krwiakami to na spokojnie z reguły się wchłaniają i wsyztsko jest ok, ale wiem ze takie plamienie i krwawienie jest stresujące
Sosna108
Też tak czekam na mój zarodek, ja mam wizytę jutro ale czekanie jest ciężkieJa po wizycie,ale nic nie było widać
madziulka_91
5+1 to normalne , ja byłam w 6+5 i zarodek miał tylko 6mm więc w 5+1 bym zobaczyła pewnie też nie wieleJa po wizycie,ale nic nie było widać![]()
Papatk_a
Ja po wizycie,ale nic nie było widać![]()
Jeszcze ma czas na pojawienie się
madziulka_91
Trzymam kciuki ❤Też tak czekam na mój zarodek, ja mam wizytę jutro ale czekanie jest ciężkie
reklama
Wiem, wiem. Do tej pory poprostu był stres bo nie było wiadomo skąd te krwawienia. Na poprzednim USG nie było widać krwiakaSuper
Z krwiakami to na spokojnie z reguły się wchłaniają i wsyztsko jest ok, ale wiem ze takie plamienie i krwawienie jest stresujące![]()