A
Agutek
Gość
pewnie freestyle 
madzikm a dokupywałaś pałąk do swojego wózka czy radzisz sobie bez niego?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie freestyle
no no
chyba freestyle
jak chciałam cos do niego dokupić w necie to nigdzie go nie było, ale na szybko i specjalnie sie nie starałam
wózek kupowałam jak juz był Młody, weszlismy pokazalismy TEN i wyszliśmyale zapłaciliśmy
bo bramki były i pipczały
kupiłam (chicco za 49 zł, quinny 99 zł), ale rzadko zakładam bo zapominam albo mi się nie chce, powiem tak: przydaje się, ale nie jest niezbędny - kwestia przyzwyczajenia;-)mam wrażenie, że jak dziecko dopiero co siedzi i się tak ineresuje, trzyma pałąka i wychyla to wtedy prędzej
a teraz...wygodniej bez bo sama zejdzie z wózka
szelki są 5 punktowe więc to nie kwestia bezpieczeństwa;-)
Aha, bo moja uwielbia siedzieć przy pałąku. Zapinam ją tylko w biodrach pasami i ona prawie cały czas siedzi wtedy z przodu przy pałąku, stąd pytam jak to jest z quinny...rozpatruję go kiedyś, kiedyś tam jako wózek więc muszę oczywiście wszystko wiedzieć na zaś![]()
Eee tam, dobry zawód maszBlueberry, taki mam nudny zawód... księgofą jestem
ale lubię to co robię i wcale nie jest taki nudny![]()
jeny co za ignorancja![]()