reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
no no :tak:
chyba freestyle
jak chciałam cos do niego dokupić w necie to nigdzie go nie było, ale na szybko i specjalnie sie nie starałam

wózek kupowałam jak juz był Młody, weszlismy pokazalismy TEN i wyszliśmy :blink: ale zapłaciliśmy :-D:-D:-D bo bramki były i pipczały

pewnie freestyle :tak:

madzikm a dokupywałaś pałąk do swojego wózka czy radzisz sobie bez niego?

kupiłam (chicco za 49 zł, quinny 99 zł), ale rzadko zakładam bo zapominam albo mi się nie chce:-p, powiem tak: przydaje się, ale nie jest niezbędny - kwestia przyzwyczajenia;-)mam wrażenie, że jak dziecko dopiero co siedzi i się tak ineresuje, trzyma pałąka i wychyla to wtedy prędzej:tak:

a teraz...wygodniej bez bo sama zejdzie z wózka:tak:

szelki są 5 punktowe więc to nie kwestia bezpieczeństwa;-)

no no :tak:
chyba freestyle
jak chciałam cos do niego dokupić w necie to nigdzie go nie było, ale na szybko i specjalnie sie nie starałam

wózek kupowałam jak juz był Młody, weszlismy pokazalismy TEN i wyszliśmy :blink: ale zapłaciliśmy :-D:-D:-D bo bramki były i pipczały

no no myślę!:-D
a ile daliście? zadowolona jesteś?

kupiłam (chicco za 49 zł, quinny 99 zł), ale rzadko zakładam bo zapominam albo mi się nie chce:-p, powiem tak: przydaje się, ale nie jest niezbędny - kwestia przyzwyczajenia;-)mam wrażenie, że jak dziecko dopiero co siedzi i się tak ineresuje, trzyma pałąka i wychyla to wtedy prędzej:tak:

a teraz...wygodniej bez bo sama zejdzie z wózka:tak:

szelki są 5 punktowe więc to nie kwestia bezpieczeństwa;-)

Aha, bo moja uwielbia siedzieć przy pałąku. Zapinam ją tylko w biodrach pasami i ona prawie cały czas siedzi wtedy z przodu przy pałąku, stąd pytam jak to jest z quinny...rozpatruję go kiedyś, kiedyś tam jako wózek więc muszę oczywiście wszystko wiedzieć na zaś :-p

Aha, bo moja uwielbia siedzieć przy pałąku. Zapinam ją tylko w biodrach pasami i ona prawie cały czas siedzi wtedy z przodu przy pałąku, stąd pytam jak to jest z quinny...rozpatruję go kiedyś, kiedyś tam jako wózek więc muszę oczywiście wszystko wiedzieć na zaś :-p

jasne, nie byłabyś sobą:-p:-D

reklama
ja jestem zadowolona, bo bardzo zwrotny i po wertepach jak chodzę to nie ma problemu, tylko mógłby troche lepiej sie składać i bardziej
razem z gondolą chyba jakoś ponad 2 tys kosztował, ale ja takich rzeczy nie pamietam dziury mam w mózgu, to sie nazywa amnezja macierzyńska
jak sie nie dosypia to informacje sie nie utrwalaja tak jak przy normalnym spaniu i dziury
dobrze że do pracy umiem trafić i potem do domu :-D

Madzik a Ty jaki masz? i ok jest?

Do góry