Dzieķuję dziewczyny za Wasze posty. Postaram sie myśleć pozytywnie, ale nie mówili nic o krwiakach ani nadżerce. Generalnie w poprzednich ciążach nie miałam tylko w jednej na innym etapie(tzn ok 13 tygodnia) ale wtedy to były 3 dni i raczej brązowe niż różowe. A teraz jest wiecej intesywniej wiec sie martwie. 
Nie chce Wam tez przynudzać, bo Wy musicie cieszyć się Waszymi ciążami.
Miłego dzionka

Nie chce Wam tez przynudzać, bo Wy musicie cieszyć się Waszymi ciążami.
Miłego dzionka

ale o minimum nie słyszałam
 ale o minimum nie słyszałam bo dzień wcześniej zaczęła mnie boleć prawa ręka. W piątek ból był już masakryczny
 bo dzień wcześniej zaczęła mnie boleć prawa ręka. W piątek ból był już masakryczny  to się wystraszyłam nie na żarty
 to się wystraszyłam nie na żarty 
 wróciłam zmęczona... Ale przynajmniej się uspokoiłam
 wróciłam zmęczona... Ale przynajmniej się uspokoiłam  no i jakiejś pokory większej nabrałam
 no i jakiejś pokory większej nabrałam  W sobotę miałam rękę unieruchomioną.. Nie mogłam pisać na tel
 W sobotę miałam rękę unieruchomioną.. Nie mogłam pisać na tel 

z dnia na dzień jest ich coraz więcej … nie wiem co może pomóc bo wiele zabiegów podczas ciąży odpada … dziękuję za odpowiedzi miłego wieczorku
z dnia na dzień jest ich coraz więcej … nie wiem co może pomóc bo wiele zabiegów podczas ciąży odpada … dziękuję za odpowiedzi miłego wieczorku