reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
agbar77 heehe chyba rzeczywiscie wszystkich wywiało 
ja juz umieram w pracy z bólu głowy i wogóle jej nie znosze i nie chce mi sie tu siedziec:-(

ja juz umieram w pracy z bólu głowy i wogóle jej nie znosze i nie chce mi sie tu siedziec:-(
don_pedro
Fan(ka)
agbar77 heehe chyba rzeczywiscie wszystkich wywiało
kurcze jakie by to bylo pieknie,gdyby kazdy mogl robic to co lubi i jeszcze by mu za to placili:-)
Ja chyba sobie zrobie jeszcze malusia kawke....
humorek mi sie z leksza spsul....pojawiaja mi sie zwiastuny@......
Eve84
2 lata przerwy.....
czesc kobitki
faktycznie jakos u nas pustawo!!
ja sie wzielam za robote bo za 2 tyg chce isc na urlop .... i musze sie ogarnac!
agbar77 ty masz przynajmniej sygnaly nadejscia @ (oczywiście nie przyjdzie - trzymam kciuki) a ja zaczynam odczuwac ten chaos bez tabsow (bo to 1 cykl bez) i nimam pojecia kiedy teraz przyjdzie ehhh.....
Marzenixx dobrze cie rozumiem ja tez nie zabardzo przepadam za moja pracka, juz kiedys o tym gadalysmy - srednia wiekowa 55 lat (moj wspolpracowanik 76)
a moj męzulo ma jutro urodzinki i szykuje mu mala niespodziewanke, bedzie torcik w ksztalcie ludki do gory dnem
(zapalony wedkarz) i rodzinka i znajomi tylko szkoda ze to tylko w zasadzie z mojej strony bo jego cala rodzinka 300 km z tad - gdyby to byl weekend to by moze ktos przyjechal 
faktycznie jakos u nas pustawo!!

ja sie wzielam za robote bo za 2 tyg chce isc na urlop .... i musze sie ogarnac!

agbar77 ty masz przynajmniej sygnaly nadejscia @ (oczywiście nie przyjdzie - trzymam kciuki) a ja zaczynam odczuwac ten chaos bez tabsow (bo to 1 cykl bez) i nimam pojecia kiedy teraz przyjdzie ehhh.....

Marzenixx dobrze cie rozumiem ja tez nie zabardzo przepadam za moja pracka, juz kiedys o tym gadalysmy - srednia wiekowa 55 lat (moj wspolpracowanik 76)
a moj męzulo ma jutro urodzinki i szykuje mu mala niespodziewanke, bedzie torcik w ksztalcie ludki do gory dnem

Ostatnia edycja:
magdaim83
Zaangażowana w BB
Nie martw sie sloneczko poki nie ma @ jest nadzieja a jak przyjdzie to nastepny cykl przed toba i naewno sie uda czego ci zycze..ja mam wolne wiec troszke posprzatalam a teraz lece po swieczki bo mi zabraklo i winko
a co jak szalec to szalec(poki jeszcze mozemy we dwoje
Ja kawke zrobilam sobie przed 12.00 i do tej pory stoi nie wypita :-) Kurcze ciagle cos mnie odrywa pracy. Skupic sie człowiek nie może 
Dziewczyny, a myślałyście już jak dacie na imię swoim dzieciaczkom ?:-)

jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Dziewczyny, musimy kolezanke mocno wspierac w postanowieniu !:-)
będziemy, będziemy ......... Niktosia, nie wolno się poddawać ......
jeżeli uda się i będzie dziewczynka, to najprawdopodobniej Martynka, a jeżeli chłopiec to trzeba będzie wymyślić ....

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
agbar77 no ja wczesniej robilam to co lubilam i mi jeszcze placili, ale docenilam to dopiero kiedy zmienilam prace..:-( do tej pory sie zastanawiam jaki diabel mnie podkusil zebym zmienila prace
eve84 widze ze cos wasze mężulki prawie z tych samych miesiecy o co chwila ktorys ma urodzinki
tricolor ja tak myslałam że jak będzie synuś ( a wiem ze bedzie:-)) to bedzie macius albo przemus junior
a dziewczynka to sama nie wiem jest trochce tych imion co mi sie podoba np. Amelka, Joasia, Agatka i jeszcze kilka bym znalazła
jarzębinka mi sie tez bardzo podoba Martynka
naszczescie ide zaraz do domu, jajko tu zaraz zniose
a na dworze pada i pada

eve84 widze ze cos wasze mężulki prawie z tych samych miesiecy o co chwila ktorys ma urodzinki

tricolor ja tak myslałam że jak będzie synuś ( a wiem ze bedzie:-)) to bedzie macius albo przemus junior

jarzębinka mi sie tez bardzo podoba Martynka

naszczescie ide zaraz do domu, jajko tu zaraz zniose

Nasz szynek miał na imię Hubert. Strasznie to imie mi sie podobało. Od sameczo poczatku wiedzialam, że to będzie chłpiec więc nawet nie próbowalam wymyslac imienia dla dziewczynki.Teraz liczę, że jak zajdę w ciążę to jednak bedziemy miec córeczkę, ale imienia jakos nie mam upatrzonego. Chociaż ? Mam duzy sentyment do imienia Karina :-), ale z drogiej strony to juz jedna w rodzinie jest.
Ostatnia edycja:
reklama
magdaim83
Zaangażowana w BB
dziewczynki mam problem i prosze o pomoc...wzielam 3 tabletke clo i co sie okazalo ze mam mnostwo sluzu plodnego tak ze nie da sie go nie zauwazyc i wyczuc, nie wiedzac co sie dzieje zbadalam szyjke i jest otwarta czy przy clo wczesniej zaczynaja sie dni plodne a potem owulacja?czy ktoras z was tak miala???co jesli sie okaze ze moja owulacja jest poprostu w 7 dniu cyklu i niepotrzebnie biore clo-moze zle mnie wybadal
(..niech mi ktoras pomoze i powie jak to jest po tym clo:/ hmm