Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie była już beta po przyroście?jeszcze poczekamzrobie przyrost i zobaczymy co bedzie
Pytałam nawet lekarza z czego to może wynikać, ale nie potrafił mi odpowiedziećhaha, dajesz nadziejępamietam, ze u mojej siostry pierwszy pozytyw wyszedł tez jakoś mocno późno 15 czy 16 dpo
nadzieja matka głupich
![]()
Znam to rozdarcie, ale wierzę w to, że w końcu będzie dobrze i wszystko się ułoży po naszej myśli.Do mnie już przyszedł okres co prawda dopiero się rozkręca No ale jest
Z jednej strony spoko bo ta wizyta a z drugiej strony zaś smutek że zaś to samo![]()
A to ciekawostkaLaski hit hitów. Podałam Accofil i przestało mnie boleć po prawej stronieBrzuch wzdęty już nie jest. No natychmiastowa ulga
![]()
nieA to nie była już beta po przyroście?![]()
Pamiętam jak miałam taką małą lampkę, która przyczepiało się do książki klipsem i czytałam książki z głową nakrytą kołdrą, żeby nie przeszkadzać śpiącej obok siostrzeCzuje się jak nastolatka. Czytam książkę przy latarce...
To coś pięknie zamieszałamnieto moja pierwsza haha
O 15:30Znam to rozdarcie, ale wierzę w to, że w końcu będzie dobrze i wszystko się ułoży po naszej myśli.
O której godzinie masz jutro wizytę?
To będziemy tu niecierpliwie czekać na wieściO 15:30![]()