Wiem ale tak mi ciężko jest z tym ,jak widzę te kobiety nie normalne kobiety tylko te patologiczne które mają dziecko za dzieckiem bez problemu mogą zajść w ciążę i jeszcze mówią a pół roku się starały i że to długo , albo takie gadanie sąsiadek a tobie by się już przydało takie maleństwo to mnie krew zalewa . Mam sąsiadkę 3 dzieci jedno malutkie teraz mąż alkoholik , od lat pije i takim ludzia nic nie jest m
Ta moja endometrioza nie pomaga też znów mam nowe zmiany na otrzewnej . 17 lat cierpię ogólnie od 1 miesiączki lata szukałam pomocy wszędzie po Polsce a każdy że jest ok , ale nie poddałam się w końcu się udało i dostałam diagnozę , po operacji miało być lepiej miało nie być bóli, a niestety lepiej nie jest .
Wierz mi wszystko zniosę każdy ból byle by tylko jedno zdrowe dziecko mieć jedno już nic więcej nie chcę , i wszystko zniosę i dam radę . Ale czasem myślę że nie jest mi to pisane
Dziękuję za te słowa jest mi bardzo miło , duże wsparcie z z twojej strony , użytkowniczek , cieszę się że tu trafiłam .
I dziękuję za tak duża wiarę we mnie

przecież po każdej burzy wychodzi słońce prawda .
I też przepraszam ale już tak nie mam siły że musiałam to z siebie wyrzucić