olka11135
Fanka BB :)
Znacie przypadki, że przy tak wysokiej becie dopiero pojawiał się zarodek?
Kiedy masz następne USG?
Pęcherzyk powinien rosnąć ok. 1-1.5mm na dobę także wtorek-środa wszystko powinno już być jasne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Znacie przypadki, że przy tak wysokiej becie dopiero pojawiał się zarodek?
USG w piątekKiedy masz następne USG?
Pęcherzyk powinien rosnąć ok. 1-1.5mm na dobę także wtorek-środa wszystko powinno już być jasne
Lekarz ponoć bardzo dobry, kilkaset pozytywnych opinii na znanym portalu z opiniami o lekarzach :/Według mnie niestety możesz liczyć tylko na to, że lekarz był po prostu słaby![]()
Za mało, na 100% nic z tego nie będziePo 2 dobach powtórzony wynik beta
Przyrost o 27% (z poziom 80 tys na 101 tys)
Czy to nie za mało?
Ale po co robiłaś betę? Na takich wartościach nie sprawdza się przyrostu. Teraz liczy się tylko usg.Po 2 dobach powtórzony wynik beta
Przyrost o 27% (z poziom 80 tys na 101 tys)
Czy to nie za mało?
Akurat przy takich wartościach to ten przyrost jest ok. Co nie zmienia faktu, że już powinien być zarodek.Za mało, na 100% nic z tego nie będzie
Z drugiej strony, czy przy już tak wysokiej becie jej prawidłowy przyrost nie jest po prostu mniejszy?Za mało, na 100% nic z tego nie będzie
Faktycznie przepraszam wprowadziłam Cie w błąd, pomyliłam wątek, a kiedy masz kolejne usgZ drugiej strony, czy przy już tak wysokiej becie jej prawidłowy przyrost nie jest po prostu mniejszy?
Innymi słowy, czy od mniej więcej 7 tyg beta nie rośnie już sporo wolniej?
Usg w piątekFaktycznie przepraszam wprowadziłam Cie w błąd, pomyliłam wątek, a kiedy masz kolejne usg