reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

reklama
A na dużym palcu u stóp ?? Po co ?? 🤯
Tak, duży palec 🤣 jak się zapomnę długo to mam nóżki ogolone i 3 ciemne włosy na dużym palcu 🤣
Wy się śmiejcie, ale ja odziedziczyłam po babci takie pieprzyki z rosnącymi na nich włosami. Jeden mam na lewym policzku przy uchu i rośnie mi na nim jeden czarny wlos. Potrafi mieć centymetr, to stary chodzi i mówi, że mam brodę ogolić. 😅

A na dużym palcu u stóp ?? Po co ?? 🤯
Ej przyznam wam się do czegos. Już po tym laserze mam ogólnie mało i raczej jasne włoski na nogach. Ostatnio mi mąż zaczął nogi masować i tak jakoś patrzy na te stopy moje, i patrzy... No i ja tak też na nie spojrzałam a tam takie dwa długie czarne włoski sobie rosną w najlepsze 🫣

Dobre pytanie, przyłączam się. Jeszcze głupio pytać a co z włosami w okolicach, hmm, tyłka? 😅 To też mnie zawsze zastanawiało, wizja kogoś nachylająca się między moimi pośladkami jest dla mnie jakaś... trudna 😅🙈
no ja raz miałam wosk między pośladkami, to po prostu nachylasz się jak do pozycji od tyłu 😂
Ale dobra i po tym laserze seiro jest tam wszedzie gładko, i na pipce, nawet tam od wewnątrz i przy tyłku?

Ej przyznam wam się do czegos. Już po tym laserze mam ogólnie mało i raczej jasne włoski na nogach. Ostatnio mi mąż zaczął nogi masować i tak jakoś patrzy na te stopy moje, i patrzy... No i ja tak też na nie spojrzałam a tam takie dwa długie czarne włoski sobie rosną w najlepsze 🫣
Ja miałam lepszą akcję. Ogólnie sama sobie robię mani pedi. Poszłam do kosmetyczki na mani pedi przed wakacjami. Moczyłam nogi w soli, peeling stóp i krem żeby było cacy. U kosmetyczki jak już mi tak malowała siedzę i patrzę na swoje stropy i se myślę. O ku*** ale wstyd nogi w soli moczy a 3 czarne, długie włoski na Paluchu zostawiła 😂😂😂

no dlatego jak golę nogi zawsze pamiętam o dużym palcu i ogólnie o stopach, bo mi na grzbiecie też rosną jakieś pojedyncze 😂

no ja raz miałam wosk między pośladkami, to po prostu nachylasz się jak do pozycji od tyłu 😂
Ale dobra i po tym laserze seiro jest tam wszedzie gładko, i na pipce, nawet tam od wewnątrz i przy tyłku?
U mnie tam "wewnątrz" wszędzie w zasadzie efektu nie było, a bolało. Tzn wypadały, ale odrastały po jakimś czasie tak samo mocne, ciemne. Gadałam z jedną z tych moich kosmetyczek i ona mi powiedziała, że tam najczęściej są słabe efekty i że ona jak sobie robiła to tam spróbowała ale też słabo i później już sobie nie robiła. Poszłam w jej ślady.

U mnie tam "wewnątrz" wszędzie w zasadzie efektu nie było, a bolało. Tzn wypadały, ale odrastały po jakimś czasie tak samo mocne, ciemne. Gadałam z jedną z tych moich kosmetyczek i ona mi powiedziała, że tam najczęściej są słabe efekty i że ona jak sobie robiła to tam spróbowała ale też słabo i później już sobie nie robiła. Poszłam w jej ślady.
no, czyli tam gdzie mnie najbardziej denerwuje i mi zależy bo są ciężko dostępne to nie ma efektu :D

Tak, duży palec 🤣 jak się zapomnę długo to mam nóżki ogolone i 3 ciemne włosy na dużym palcu 🤣
Wy się śmiejcie, ale ja odziedziczyłam po babci takie pieprzyki z rosnącymi na nich włosami. Jeden mam na lewym policzku przy uchu i rośnie mi na nim jeden czarny wlos. Potrafi mieć centymetr, to stary chodzi i mówi, że mam brodę ogolić. 😅
Ja mam takiego pieprzyka na jednym pośladku i zawsze mi z niego wyrasta jeden ciemny włos, coś okropnego 🫣 czasem o nim zapominam i najgorzej jak sobie przypomnę, że się nim nie zajęlam na plaży albo na basenie 😅

reklama
Ej a w sumie to właśnie jak się pozbywacie tychże włosków? Ja często używam kremów do depilacji, ale w sumie chyba się nie powinno ich tam nakładać...
Maszynką ciężko się nie pociąć i wszędzie dotrzeć, a do tego mi po maszynce wrastają jak diabli 🫣

Do góry