Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie.
Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę toO wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien.
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz![]()
Myślę abyś poczekała. Jutro jeśli by się udało skoczyła na betę i w pon do lekarza.Mam wizytę na 5.08 dopiero. Nie wiem czy umawiać się asap czy czekać na samoistne poronienie. Nie mam żadnych plamien. Z jednej strony wolałabym uniknąć szpitala, a z drugiej to ostatnie zabiegi robilam u swojego lekarza w dniu jego pracy w szpitalu, a on jest bardzo delikatny.
No ja mam na nfz na 31 sierpniaO wow! Nie było mnie tydzien, a tu ciezko bedzie nadrobic! Bylam ostatni ona usg (5t1d) i cos tam juz widac, ale lekarz kazal wpasc za tydzien.
Stwierdzilam dzis ze sprobuje umowic sie na nfz do ginekologa, zeby badania krwi itd robic na nfz. I uwaga.. termin wizyty na 9.09
Oprocz tego bede chodzila do swojego na allianz, ale w szoku jestem jakie sa terminy na nfz![]()
Nie myśl o najgorszym, ważne że krwi nie ma, daj znać!Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie.Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być.
![]()
Hehehe... W ostatniej ciąży jak zaczęłam mooocno plamić i chciałam skonsultować pilnie, to oprócz tego że w przychodni w szpitalu nie ma USG od ręki, to pierwszy termin jaki mi zaproponowano na USG wypadałby na połówkoweCzasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to![]()
daj znac, co ci powie. Pewnie to nic takiego ale lepiej sprawdzic.Umówiłam się do gina z medicovera, najgorszego jaki istnieje tam, bo tylko on był na za godzine, ale niech zerknie.Też zaraz wyczytałam, że parodniowe brązowe plamienie też źle świadczy. Mam tam nielimitowane wizyty to mogę i co tydzień tam być.
![]()
stwierdzilam ze w tej ciazy sprobuje jak najwiecej an allianz i nfz wyciagnac lacznie z badaniami krwi… ale chyba na te pierwsze badania sie nie zalapie. Chyba ze do lekarza pierwszego kontaktu zadzwonie po skierowanie ?Czasem mam taką myśl, żeby zadzwonić do szpitala i umówić się w przychodni na NFZ, ale jak podajesz taka datę to![]()
Jak tam? Wiadomo coś już?Najgorsze to czekanie do 17![]()
Jeszcze nieJak tam? Wiadomo coś już?
który tydzień. ?Po wizycie . Pęcherzyk żółtkowy jestwizyta za 2 tyg . Jestem ciut spokojniejsza . No i dostałam komplet badań .