reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

I ja mam cos: moja znajoma kiedys w 6 m-cu urodziła synka ktory niestety zmarł a potem kolejnego równiez w 6 m-cu juz myslala ze nie bedzie miala dzieci a jednak znow zaszla w ciaze i urodzila corke potem druga a nie tak dawno SYNKA! mysle ze to nie poprawi ci nastroju ale moze zapali iskierke nadzieii i z czasem uwierzysz ze nie wszystko stracone.
Moja mam tez poronila 2 ciaze : jedna wczesnie a druga w 6 m-cu urodzila swoimi silami synka ROBERTA tak mizl miec na imie i tak ma na pomniku ja bylam ostatnia proba-udana jestem-zyje Cirii I DO CIEBIE ZASWIECI SŁONECZKO !!!! trzymaj sie kochana!!!!!!

reklama
Ja niestety musze pożegnać sie z Wami ..... Myślałam ze bede dumna i szczesliwa mamusia pazdziernikowa .....Jednak los okazał sie dla mnie okrutny - straciłam dzidzisuia swojego synusia :((((

.....Życze ABY wam sie poszczesciło i zebysie urodzily zdrowe dzieciatka ktore bedziecie kochac całym serduchem.

I ja Cię tulę mocno.
Światełko dla Twojego Aniołka
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Matko dziewczyny jakie to smutne co spotkalo CARRI i wogole te wasze opowiesci .Teraz jest niby tak ze po 28 tygodniu dziecko ma bardzo wielkie szanse przezyc KURCZE ale ja juz chce Ja tulic w ramionach Nie no ja juz nic nie mowie bo sie strasznie przerazilam bo ja mam teraz tak wiele stresow i brzusio mnie pobolewa i teraz ta wiadomosc o Carri i mysle ze w kazdym momencie moze sie cos stac :-(
CARRI jak dasz rade to napisz nam jak to sie stalo :-(

u mnie mały ok, serduszko pika, macha rączkami, powiedzial ze chłopiec, a nioe wiedział ze byliśmy na 4d, więc potwierdzone, mam łozysko na górze ufff, szyjka zamknieta ale krótka, ale powiedział ze w porządku, na skurcze łydek mam wziąść więcej Mg, wzioł mi cytologie i juz się boje, ale tym, razem udało się pobrać, mam nadzieje że lepiej będzie. Mały ok, ale jest mały wg wielkości główki na 23 tydz +_ 2 tyg, a ja jestem 26, ale powiedział ze wszystko z nim w porządku i mam się nie martwić, ja jednak martwie się tym ze mały

reklama
mam od niego takie tabelki gdzie zaznaczam o której był 10 ruch liczone od 9 rano, tam jest od 30 tygodnia, ale kazał mi juz na ostatniej wizycie zaznaczać tylko wpisac ten tydzień co jest obecnie, karta ruchów płodu wg cardiff

Do góry