ja biorę pregna ale też nie wiem czy to najlepszy wybórDziewczyny jakie witaminy bierzecie?
Wcześniej i teraz biorę omegamed, ale zastanawiam się czy jest coś lepszego![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja biorę pregna ale też nie wiem czy to najlepszy wybórDziewczyny jakie witaminy bierzecie?
Wcześniej i teraz biorę omegamed, ale zastanawiam się czy jest coś lepszego![]()
Takto pierwszy twój pomiar bety ?
Moim zdaniem coś się tam zadziało .. sprawdź sobie czy może przyrasta w poniedziałek
To nie jest negatywna betaBeta negatywna, przynajmniej mam pewność. A Wam życzę wszystkiego dobrego![]()
Zobaczę w którą stronę to pójdzie, ale totalnie się nie nastawiamTo nie jest negatywna betaNegatywna jest wtedy, gdy jest mniej niż 2,3 lub mniej niż 1 napisane.
Radziłabym powtórzyć betę, bo dokładny wynik nie jest podawany, gdy ciąży nie ma.
Mogłas wyłapać albo bardzo wczesną ciążę albo ciążę biochemiczną i tutaj ci odpowiedź da tylko kolejne badanie.
Ja biorę Prenasol (Pan Tabletka polecał ze względu na skład), ma 2 formy kwasu foliowego (zwykły i metylowany), kwasy omega, jod i wit. D 2000 j.m. Nic poza tym więc bez zbędnych dodatków. Przed ciążą brałam zwykły kwas foliowy, ale chyba nie byłam za bardzo w temacie, bo niedawno wyczytałam, że teraz Towarzystwo Ginekologiczne zaleca kwas foliowy w połączeniu z tym metylowanymDziewczyny jakie witaminy bierzecie?
Przykro mi! Trzymam kciuki za kolwjny cyklBeta negatywna, przynajmniej mam pewność. A Wam życzę wszystkiego dobrego![]()
Wg pana Tabletki jest dobra. Ja biorę mama dha premium + bo wychodzi trochę taniej szczególnie przez internet, widziałam że prenasol też ma bardzo dobry skład i też jest ok cenowo.Dziewczyny jakie witaminy bierzecie?