Tak tak, poinformowała mnie o wszystkimBiorę letrox i oba leki przyjmuje się na niedocznynność więc substancja czynna jest ta sama. Nie miałam nigdy żadnych skutków ubocznych od tego, więc powinno być w porządkuNależy tylko uważać, aby nie jeść produktów sojowych ani nie suplementować żelaza do 3-4 godzin od wzięcia tabletki (to upośledza wchłąnianie leku). Pewnie lekarz Cię poinformował, że należy brać na czczo i co najmniej pół godziny przerwy od jedzenia i picia.
Co do grupy krwi to badałam swoją i w tym tygodniu będę miałą wynik. A co z mężem? Jemu też się robi badania czy po prostu liczy się że zna swoją grupę krwi?
Super, dziękuję!

Jeśli wyjdzie Ci rh+ to nie ma potrzeby bo nie ma wtedy znaczenia (85% populacji ma ponoć rh+) więc szanse są duże
 Ale powiedziała, że jeśli kobieta jest na 100% pewna kim jest ojciec a  ojcu wyjdzie rh- to nie ma totalnie potrzeby, po prostu ona jako lekarz musi poinformować a co Ty z tym zrobisz zależy od Ciebie.
 Ale powiedziała, że jeśli kobieta jest na 100% pewna kim jest ojciec a  ojcu wyjdzie rh- to nie ma totalnie potrzeby, po prostu ona jako lekarz musi poinformować a co Ty z tym zrobisz zależy od Ciebie.Więc podsumowując najgorsza opcja: Ty rh- a ojciec dziecka rh+, każdy inny przypadek nie powoduje konfliktu więc jeśli wyjdzie Ci ujemny to warto żeby mąż sprawdził

Mój zna swoją grupę krwi więc jak przyszły moje wyniki to juz wiedzieliśmy niestety.

ja musze wmuszac w siebie wode już nawet próbowałam z sokami ale od razu łapie mnie zgaga
 ja musze wmuszac w siebie wode już nawet próbowałam z sokami ale od razu łapie mnie zgaga

ma 1.5cm a serduszko bije 166bmp
 ma 1.5cm a serduszko bije 166bmp