Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie domysl bo osobnik mnie kiedyś zatakował fizycznie. Nie zgłosiłem napasci na policji miałem swoje powody ale teraz to jak sobie pomyślę że kiedyś może bić dzieci to żałuję że tego nie zrobiłem. Oni już biorą dzieci na weekendyA skąd wiesz ,że się nie nadaje?
Proces adopcyjne jest długi
Taka opinia może zaszkodzić bardzo jak to tylko domysły...
Ty ale wiesz, że ludzie się zmieniają?To nie domysl bo osobnik mnie kiedyś zatakował fizycznie. Nie zgłosiłem napasci na policji miałem swoje powody ale teraz to jak sobie pomyślę że kiedyś może bić dzieci to żałuję że tego nie zrobiłem. Oni już biorą dzieci na weekendy![]()
Że zaatakował kogoś dorosłego, nie oznacza, że zaatakuje dziecko. Znam mężczyzn, którzy się co weekend lali na imprezach, a jak kobieta stanęła między nimi, to nawet pijani, w amoku, od razu się cofali i mówili, żeby sie odsunęła, bo kobiet nie biją, a nawet jak się nie wycofywała i zaczynala ich odpychać, to po prostu sie cofali i rozchodzili.To nie domysl bo osobnik mnie kiedyś zatakował fizycznie. Nie zgłosiłem napasci na policji miałem swoje powody ale teraz to jak sobie pomyślę że kiedyś może bić dzieci to żałuję że tego nie zrobiłem. Oni już biorą dzieci na weekendy![]()
To że ciebie zatakował to nic nie znaczy szczerze,To nie domysl bo osobnik mnie kiedyś zatakował fizycznie. Nie zgłosiłem napasci na policji miałem swoje powody ale teraz to jak sobie pomyślę że kiedyś może bić dzieci to żałuję że tego nie zrobiłem. Oni już biorą dzieci na weekendy![]()
Gdybyś go tam te kiedyś zgłosił i byłaby rozprawa to od razu mieliby mocno pod górkę, bo sprawdzana jest niekaralność. A tak to obecnie są to tylko twoje "słowa" że kiedyś się coś tam zdarzyło .To nie domysl bo osobnik mnie kiedyś zatakował fizycznie. Nie zgłosiłem napasci na policji miałem swoje powody ale teraz to jak sobie pomyślę że kiedyś może bić dzieci to żałuję że tego nie zrobiłem. Oni już biorą dzieci na weekendy![]()
To idź na forum prawneNaprawdę musicie znać szczegóły żeby mi odpowiedzieć gdzie to zgłosić. Jestem sąsiadem i nikt że mną wywiadu nie robił.