jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
ide ogarnuac mieskzanko i szykowac sie do biwaku,,,
bedzie, będzie ...... :-)
a wogóle to jakie te plany urlopowe ???

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ide ogarnuac mieskzanko i szykowac sie do biwaku,,,

.hm,,,tylko pogody brak
dzisiaj u nas calkiem przyzwoicie, świeci słoneczko i jest ciepełko
tez mam nadzieje, że 1-14 08 będzie nadal lato i korzystamy z uroków polskiego morza .....

Musiałam przerwać staranka bo dopadł mnie jakis wirus. Na szczęście tempka nie przekroczyła 38 stopni więc mam nadzieję, że jakby co to fasoleczce nic się nie stało.

:-)
a jak dzisiaj samopoczucie....już lepiej.....![]()
, dzięki, że pytasz :-)
a sama jestem w biurze bo szef wyjechał na urlop i generalnie wszystko na mojej głowie. Na szczeście na razie spokojnie.witajcie. chciałabym dołączyć jako mamusia starająca się po raz drugi. Widzę, że wasze skarby mają już po 3 latka. Mój dopiero 17 miesięcy a mnie już tak śpieszno. Tak naprawdę to zaczęliśmy z mężem od tego cyklu. Czekam od wczoraj na @ i nie ma. Choć ból brzucha jest jak na @ i trochę się obawiam.
dołącze więc bo w grupie zawsze raźniej,
powinnam testować już ale boję się zawodu. jeszcze trochę poczekam.