właśnie znalazłam taką tabelkę i jestem w lekkim szoku. nie przypuszczałam że to procentowo jest tak mało.ale nie chce mi się w to wierzyć jakoś. to chyba zajście w ciążę było by jak oczekiwanie na wygraną w totka. no chyba, że możemy zsumować kilka dni albo i wszystkie to nam wychodzi 101 % co też przecież jest bzdurą. może ja tego nie rozumiem.
a powiedzcie czy mierzycie temperaturę? ja nigdy tego nie robiłam. mierzę od kilku dni rano o tej samej porze choć wiem że to bez sensu i nie mam żadnego odniesienia. mam ciągle 37. myślicie że mogę choć przypuszczać że owulacja nastąpiła?
co do tabelki, to też przeżyłam szok........................, najwięcej tylko 26 %, tylko .......

a co do temperatury to ja nie mierzę, staranka zaczęłam w czerwcu, to jest mój drugi cykl i na razie nie stosują żadnych metod tylko przyjemność, będę się martwić później jak nic nie wyjdzie to zacznę kombinować ......

Mam jeszcze pytanie techniczne. Jak wstawić suwaczki z metryczką wieku dziecka? Udało mi się nawet taki stworzyć, ale jak go tu wstawić to już kompletnie zielona jestem.
Pozdrawiam
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/
może to pomoże, wchodzisz w ustawienia, edytuuj sygnature i tam wstawiasz właśnie ten adres ...........
a wogóle to witam serdecznie nową mamusie i zapraszam do częstej dyskusji .....
a co do dobrego czesu na dziecko, to czasem mi sie wydaje,że decyzja o pierwszym jest łatwiejsza,

ja zawsze wiedziałam,że conajmniej dwójka będzie i pierwsze mniejwięcej po 2 latach małżeństwa i tak sie udało, a co do drugiego, to chciałama by było 3 lata różnicy, ale niestety nie wyszło, bo sprawy zawodowe, bo to .... bo tamto ........,ale teraz już wiem,że niemoge odpuścić, że 4 lata różnicy to chyba max.......
miłego