reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

witajcieee
wrocilam jzu z urlopu z nd jezior,,
bylo super,,wypoczęlam,popływałam,,super,,ja chce jeszcze,hehee.

witaj, witaj ..... najważniejsze,że wypoczęta, bo faktycznie pogda Wam dopisała :tak: , chociaż się na to nie zapowiadało ..... ja jeszcze 4 dni i też urlopowanie ..... :tak::tak::-D

reklama
Wojteczkowa - szczere GRATULACJE!!! A my dziewczynki nie martwmy się. Jestem pewna, że niedługo i my ogłosimy tę radosną nowinę. Pozdrawiam poniedziałakowo

ooooo wojteczkowa......ja też z całego serca gratuluję i łąpię fluidki.

teraz czekam aż się skończy @ i możemy zaczynać od nowa :) zwłaszcza że będziemy wtedy na chorwacji..... morza szum... ptaków śpiew....achh..... no zobaczymy czy tylko opaleniznę przywiozę :)

gwaizdeczko - Simonek absolutnie boski facet. oj już pewnie serca łamie :) wakacje widać bardzo udane.

wojteczkowa gratulacje :) ciaza jest zarazliwa to moze sie zalapiemy dzieki Tobie :-D

gwiazdeczka ach ten Twoj synus przepiekne dziecko :tak:

a tak poza tematem to patrze na moje malenstwo i w glowie mi sie nie miesci ze niektorzy majac jedno nie chca juz kolejnych dzieci....

witam dziewczynki.
Gratuluje :)
Witaj Gwiazdeczko :)
My mamy jeszcze troche roboty a w piatek przylatuje tato.Powiem wam ze w tym cyklu chyba nie mialam nawet jakis bolesci duzych owulacyjnych...a tu 23 dc plamie...dlaczego? czym to moze byc spowodowane? dzis tez takie jakiby brudzenie jest i czekam az sie rozkreci...ale patrzac na moje wczesniejsze wykresy nie jest to chyba normalne :( heh i to akurat sie musial trafic taki cykl dziwny gdy go w zaden sposob nie sprawdzalam :(

Hej Gwiazdeczko, reszta dziewczyn może mnie nie zna lub nie pamięta. ;-)
Chciałam się pochwalić że 21 lipca urodziłam drugą córeczkę Wiktorię, ma 3100g, 56cm.I jest urocza.Oto ona:

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie życzę szybkiego zafasolkowania, a oczekującym maluszki mało bolesnego rozwiązania. :tak::-)

reklama
Do góry