reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

GRATULACJE nienius. Prosze napisz na kiedy masz termin.Z moich wyliczeń wychodzi że ja mam na koniec marca.Może spotkamy się znowu na tym forum.
Dla reszty starających się przesyłam fluidki.Łapcie i działajcie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
cześć,

GRATULACJE nienius. Prosze napisz na kiedy masz termin.Z moich wyliczeń wychodzi że ja mam na koniec marca.Może spotkamy się znowu na tym forum.
Dla reszty starających się przesyłam fluidki.Łapcie i działajcie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hmm do lekarza idę dopiero 13 sierpnia ale przypuszczam, że u mnie to będzie początek kwietnia.

Dziasiaj odebrałam wynik betki i jest 1056, czyli 2-3 tydzień od zapłodnienia czyli pewnie koło 5 licząc od @.

nenius gratki

Gwizdeczko ja na 20 sierpnia tetsowanie jesi oczywiscie ta wredna mni nie zaskoczy,,mysle,ze zaskoczy,ale poczekamy obadamy...

wogole to hej nie przywitalam sie,,blee

pozdropwiokna

Witam wszystkie starające się :-)
My z mężem właśnie rozpoczynamy 5-ty cykl starania się o drugą dzidzię. Na razie się nie udawało, ale może w tym miesiącu zobaczę już 2 kreseczki.
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę powodzenia wszystkim starającym się i oczywiście wielkie gratulacje dla zafasolkowanych :tak:

Witam wszystkie starające się :-)
My z mężem właśnie rozpoczynamy 5-ty cykl starania się o drugą dzidzię. Na razie się nie udawało, ale może w tym miesiącu zobaczę już 2 kreseczki.
Pozdrawiam Was cieplutko i życzę powodzenia wszystkim starającym się i oczywiście wielkie gratulacje dla zafasolkowanych :tak:

tutaj też Cię witam :-)

no to co ktora teraz? jak sie czujecie? ja dalej pzekonuje siebie zeby miec blizniaki moze jak sobie wmowie , wlasciwie to juz takie naturalne dla mnie ze jak zajde w ciaze to z blizniakami wiec moze jak sie juz na nie nastawie to sie uda :-D

a w ogole ostatnio na bb spotkalam pania co najpierw urodzila jedno dziecko, pozniej trojaczki!! a pozniej bliznieta! to jest dopiero cos ! hehe bliznieta mysle jakos bym dala rade, bardzo chetnie sprawdze ale z trojaczkami to juz mialabym obawy.. jedno juz na swiecie , rosnie a trojaczki jak kazde glodne?? a maz w pracy? kurcze jak je na raz przytulic i karmic?/

gwiazdeczka zawolalam nawet meza co zeby podobienstwo okreslic... dalismy mezowi Twojemu bo malo mial glosow:-D ale tak na prawde to wasz sliczny synek wzial z kazdego z was cos.. i nam sie wydaje ze nie jest mozliwe okreslic do kogo bardziej.. a swoja droga to co Ty tez o blizniaki zawalczysz?:laugh2:

witam mamusie i te nowe i te rozdające fluidy juz ciążowe i te, które na dniach testuja na II kreseczki, trzymam kciuki :tak::tak::tak:a pozdrawiam Was z wybrzeża, dzisiiaj cały dzionek na plaży i teraz odpoczywany :tak: u mnie @ nadal brak, a zatestuje jakby co 15, bo ostatnio tez sie przesunęla, wiec czekam jak sie akcja rozwinie ....... :tak::-D:tak:

miłego ............. :-):-):-)

reklama
Do góry