reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Rany Pandi jak ty sobie z tym radzisz i czemu tak długo czekasz na zabieg?/ ( o ile sie nie myle to dopiero we wrzesniu). Moj ma od początku sierpnia wolne przez 3 kolejne tygodnie a moze juz sotanie na dobre z małym, bardzo by chciałi ja w sumie tez.
Ja dzisiaj w domu bo mama w szpitalu, w weekend sie dobrze czuła wiec nie brała leków na nadcisnienie, co za nieodpowiedzialność, ma je nie zaleznie od samopoczucia przymowac codziennie, zeby cisnienie sie uregolowało.
Dzisiaj pogoda jaka jest kazdy widzi i dzisiaj jej sie odnowiło i jak szła juz do mnie to mało nie zemdlała.

reklama
monika373...
własnie zauważyłam że przez kłótnię na BB zablokowałaś mnie na naszej klasie...
widać prawda w oczy kole... głupio Ci jednak że wszystkim docinasz i postanowiłaś pozbyć się kogoś, kto chciał to zmienić..
może teraz uciekniesz z kolejnego forum...bo widać to Twój sposób.. z jednego skoczyć na drugie... wiedz tylko, że jak będziesz wtykać nos w nie swoje sprawy to i na kolejnym nie zyskasz przyjaciół..
możesz uciekać..to dobre dla tchórzy...

Byliśmy u lekarza,tak jak myślałam wirus jakiś dopadł małego ale dostaliśmy leki i powinno się poprawiać.Właśnie maluszek zaczyna mi przysypiać też się zaraz położę przy nim bo ta pogoda taka dziś senna strasznie.

Z nadcisnieniem nie ma zarttow moj tato ze ma z nim problem i tez nie zawsze b ierze leki regularnie, choc powinien (ja juz tyle przezylem i wiem najlepiej co i jak:szok:)

ale sie tu porobilo prze ten week-end...:szok:

tez wyczailam mala biala "kropke" na dziaselku, ale czy to juz malby byc ten pierwszy zabek??

Z nadcisnieniem nie ma zarttow moj tato ze ma z nim problem i tez nie zawsze b ierze leki regularnie, choc powinien (ja juz tyle przezylem i wiem najlepiej co i jak:szok:)

ale sie tu porobilo prze ten week-end...:szok:

tez wyczailam mala biala "kropke" na dziaselku, ale czy to juz malby byc ten pierwszy zabek??
Paulinek weź metalową łyżeczke i postukaj delikatnie.

monika373...
własnie zauważyłam że przez kłótnię na BB zablokowałaś mnie na naszej klasie...
widać prawda w oczy kole... głupio Ci jednak że wszystkim docinasz i postanowiłaś pozbyć się kogoś, kto chciał to zmienić..
może teraz uciekniesz z kolejnego forum...bo widać to Twój sposób.. z jednego skoczyć na drugie... wiedz tylko, że jak będziesz wtykać nos w nie swoje sprawy to i na kolejnym nie zyskasz przyjaciół..
możesz uciekać..to dobre dla tchórzy...

podpisuje sie pod twoja wypowiedzia ...
pewnie dlatego nie mialas przyjciol na tamtym forum i to nie tamte dziewczyny sprawialy ci problem ale ty im !!!

Agnieszka to, ze sie Tobie podoba nie znaczy, ze nam sie musi podobac a Ciebie raczej nie podejzewamy o to, ze sie bedziesz czepiac o jakąs pierdołe ale widze, ze sie miliłam :D a Joannie nikt niczego nie narzuca a jedynie daje rade.
Ma silne ładne rysy i jest młoda, świerza i śliczna dziewczyna a ten makijaz sprawia, ze wygląda jak ruska matrona.
Jezeli mowisz, ze to sprawa miedzy nami to nie kumam skad Twoje ciagle komentarze. Ja rozumiem, ze mozna miec swoje zdanie i szanuje to ale albo je wyraź albo sie nie wtrącaj bo jedno przeczy drogiemu.

och przepraszam !!!!

reklama
Do góry