reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Agnieszka Ciebie podejzewamy o wiekszy rozsądek i wiecej rozumu.:-p
albi co to mialo znaczyc ???
wiesz co kiedys ci powiedzialam, i teraz chyba wlasnie to wychodzi! mnie sie podobala asia w tym nieskonczonym makijazu a jesli nawet by mi sie nie podobala to inaczej bym to ujela.... ja nie biore slubu i nie wiem jak bede sie czuc i wygladac przed nim, moze nigdy go nie wezme ale domyslalm sie ze to najwazniejszy i najbardziej stresujacy dzien w zyciu i panna mloda powinna miec ostatnie zdanie, ale wy macie z tego niezly ubaw widze....
moze ona sie w tym dobrze czula ??? !!! ale to sprawa miedzy wami !!!

Agnieszka to, ze sie Tobie podoba nie znaczy, ze nam sie musi podobac a Ciebie raczej nie podejzewamy o to, ze sie bedziesz czepiac o jakąs pierdołe ale widze, ze sie miliłam :D a Joannie nikt niczego nie narzuca a jedynie daje rade.
Ma silne ładne rysy i jest młoda, świerza i śliczna dziewczyna a ten makijaz sprawia, ze wygląda jak ruska matrona.
Jezeli mowisz, ze to sprawa miedzy nami to nie kumam skad Twoje ciagle komentarze. Ja rozumiem, ze mozna miec swoje zdanie i szanuje to ale albo je wyraź albo sie nie wtrącaj bo jedno przeczy drogiemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Albi, Przed pierwszym ząbkiem nie wiedzieliśmy nawet, że idzie, ale przed drugim to była marudna cały dzień... Teraz dalej coś marudzi, i nie wiem, czy to kolejny idzie czy co... fajnie z tymi ząbkami, ale chyba bez przesady :szok:

My jak ost bylismy u lekarza to powiedziała ze te nadole to są juz tuz tu, ze juz bardzo chcą wyjsc i na gorze sie tez szykuja :szok:. Oby nie było za boleśnie dla młodego. mnie rozwala widok tych naszych dzieciaków z tymi ich ząbkami:tak:

reklama
witam, Albi, ja też lubię zdjęcia z tymi białymi koralikami w buziach:-D:-D

Dziś ostatni dzień opieki nad Tobim po 12 godzin dziennie samej przez tydzień, teraz już "tylko" co drugi dzień - Mążusiowi kończy się maraton w pracy i wraca do normalnego trybu, zawsze tak jest w wakacje, bo wszyscy chcą urlopy. I tak powinnam się cieszyć, że go do innego miasta nie wysłali.:baffled: Ale wymiękam, przepuklina boli, "dół" wypada i jeszcze ten żołądek:-( - ciągle dieta, leki, a i tak go czuję.

Do góry