reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Oj u mnie pogoda też fatalna a z Kubaskiem do lekarza na 11.50 mam wizytę.Nie dysponuję autkiem więc jeśli nie przestanie padać to troszkę zmoknę bo mój Kubulec w wózku przykrytym folią nie odczuje deszczyku.

reklama
witajcie, u nas też paskudnie, od razu się odbija ta pogoda na moim dziecku, młoda spała do 7.30, pohasała pobawiła sie i teraz dalej śpi... a ja to chyba se kawę zaraz strzelę bo zasnąć można na stojąco, i humor znowuż nie ten, i w końcu dostałam @!!!! i tak to się wszystko skumulowało, po dramatycznym weekendzie zaczął się kolejny tydzień... dziś już nam się goście zaczynają zjeżdżać na śłub, zaraz przyjedzie do nas brat S z dziewczyną bo przylecieli rano z Anglii, wieczorem kolejna porcja gości z Radomia, czyli będzie wesoło w domu...
Maleństwo, pytałaś się czy wesele robimy, a wiec po kościele robimy takie przyjęcie dla rodziny na 40osób (tyle mamy samej rodziny), w restauracji, obiad razem z bufetem, jakieś lekkie tańce moze, a następnego dnia mamy wynajęty klub i zapraszamy tam wszystkich znajomych przyjacióół i bawimy się do rana - tam przewidujemy ok. 60osób

Dziuba ty 26 ślubujesz a ja wtedy bede mieć 5 rocznice ślubu,pięć lat temu pogoda była superrr,gorąco a ja w tej dłufiej białej sukni i jeszcze na dodatek 6 miesiącu ciąży.Też chciałam ślub razem z chrzcinami ale teściowa pobożna kobitka miała wiele pretensji(jak wczesniej pisałam w rodzinie jest ksiądz)A\ teraz to nieżałuje fajnie było.Ciekawa jestem cgdzie ten mój mąż mnie zabieże,znając go to nigdzie a tak bym chciała gdzieś zaszaleć ah ah ah

Albi, olej ciezko schodzi, polecilabym akryl:rolleyes:

anja jesli chodzilo w tym o joasie to nie bylo by mi milo jak bym cos takiego od was przeczytala ....

my dzisiaj noc tragiczna maly caly czas sie wiercil, mam dosyc poprostu nadodatek u nas tez leje i leje wiec dzisiaj nici z pobierania krwi bo jacek nadodatek pracuje do 18 :-( i nie dalabym rady zajechac tak .... jestem padnieta a dzien sie dopiero zaczol , ale scignelam wczoraj photoshopa POLSKA wersja i bede sie bawic dzisiaj , maly narazie lezy w lozeczku i figluje :-)

A my dziś do teściów jedziemy na 5 dni, więc pewnie nie zdążę przed samym ślubem, to teraz złożę życzenia :-)
dziuba, joaaaa, Żeby Wasz ślub był jednym z najpiękniejszych wspomnień w całym życiu, niech pogoda spisze i maluszki będą grzeczne! :-D POWODZENIA!

Dziubek jestes wspaniała, odważna i dzielna. Doskonale sobie poradzisz. Radzisz z wychowaniem Marti, a masz nie poradzic z 40 min ceremonią gdzie tak naprawde wasza kwestia bedzie trwac z 10-15 min.;-)
Wszystkie bedziemy o tobie myślec i ci słac mega pozytywnych fluidów. :*

Agnieszka Ciebie podejzewamy o wiekszy rozsądek i wiecej rozumu.:-p

reklama
Do góry