reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

co za dzien -kuzynka byla ale musiala szybciej wracac a jak mialysmy jechac to Bubus usnal sobie w najlepsze wiec juz go nie budzilam i czekalam az sie pbudzi ,pozniej ona sie nim zajela a ja zrobilam obiad a po obiedzie sama pojechalam z Bubusiem na oddz.ratunkowy i zrobil niezla furore a czarowal laski hehe mowily ze nie mialy tak tak malego goscia:-)zostalam poklota w raczke i pupcie ale zycie chodz czuje sie ciagle zle i wiecej mnie boli:dry:
Kubunio spi a ja odpoczywam zaraz siup do wanny i pazury musze zrobic:baffled:

reklama
czesc kobitki :-)

wszystkiego naj naj lepszego dla Olisia wspanialego :-)

my dzisiaj caly dzien u mojej psiapsoly :-D super dzionek, troche sie popsul pod wieczor ale juz sie wtgadalm basi jest si si :-) :-) :-) dzieki basiu :* mua

Hej dziewczyny. Łikend sie niestety konczy buu i jutro do pracy, szkoda a było tak miło.

Esterko wszystkiego najcuwniejszego dla cudownego i Olisia. Kilka kilogramów wiecej, samych pysznosci i czego tylko sobie zyczy nasz Supermen.

a co do koleżankie Joanny. Nastepnym razem nie pytaj nas o opinie, jezeli boisz sie ja usłyszec, wiesz, ze to nie pierwszy raz jak sie denerwujesz o byle co. Jak dla mnie to mozesz wziąc farbe olejna i sie wypacykowac ale jak chcesz opinie szczerą to podziekuj, skoro pytasz o cos. :-).
Wiesz ja znam osobiscie kilka osob, ktore zajmują sie make upem profesjonalnie, bo malują modelki na światowych wybiegach nie raz uczestniczyłam podczas ich pracy i tak juz od 10 lat i przyjaźnie sie z Małgorzatą Wino, makijażystką Elle i uwierz mi znam sie na makijazu dzieki nim nie gorzej, a moze i lepiej od tych Twoich "wykształconych" co cie wymalowały. Jezeli chodzi o wiedzie i umiejetnosci Estery to powiem, ci ze gowno sie znasz Joasiu, wiec nie wchodz w jej kompetecje bo jak ona radzi to widac, ze jest cholernie dobra w tym.

tak po za tym, to nie mam siły dzisiaj na doczytani wszytkiego, wiec pewnie zrobie to jutro.

Hej dziewczyny. Łikend sie niestety konczy buu i jutro do pracy, szkoda a było tak miło.

Esterko wszystkiego najcuwniejszego dla cudownego i Olisia. Kilka kilogramów wiecej, samych pysznosci i czego tylko sobie zyczy nasz Supermen.

a co do koleżankie Joanny. Nastepnym razem nie pytaj nas o opinie, jezeli boisz sie ja usłyszec, wiesz, ze to nie pierwszy raz jak sie denerwujesz o byle co. Jak dla mnie to mozesz wziąc farbe olejna i sie wypacykowac ale jak chcesz opinie szczerą to podziekuj, skoro pytasz o cos. :-).
Wiesz ja znam osobiscie kilka osob, ktore zajmują sie make upem profesjonalnie, bo malują modelki na światowych wybiegach nie raz uczestniczyłam podczas ich pracy i tak juz od 10 lat i przyjaźnie sie z Małgorzatą Wino, makijażystką Elle i uwierz mi znam sie na makijazu dzieki nim nie gorzej, a moze i lepiej od tych Twoich "wykształconych" co cie wymalowały. Jezeli chodzi o wiedzie i umiejetnosci Estery to powiem, ci ze gowno sie znasz Joasiu, wiec nie wchodz w jej kompetecje bo jak ona radzi to widac, ze jest cholernie dobra w tym.

tak po za tym, to nie mam siły dzisiaj na doczytani wszytkiego, wiec pewnie zrobie to jutro.

spoko ...

ja juz wyfafana :-)
Agus no problem zawsze mozesz do mnie walic drzwiami i oknami o kazdej porze dnia i nocy jak tylko albo nawet jesli milalaby byc to tylko rozmowa;-)ja tez dziekowac z calego serucha!!

Albinko ,,,,przesadzasz troszke;-)ja sie Joasi nie dziwie- powinnas jej to wybaczyc....jest zdenerwowana przed slubem i sie jej nie dziwie!!!i na pewno przykro jej bylo uslyszec taki komentarz .....dosadny ze tak to ujme -Tobie tez na pewno nie byloby milo i zrobilo by ci sie przykro:sorry2:a nie kazdemu moze sie podobac typowy ,modny makijaz do slubu......;-)fajnie ze znasz takie osoby swiatowe .....ale uwazam ze tak samo Esti jak i Joasi kosmetyczki sa dobre w tym co robia i nie nalezy niczyjej fachowosci podwazac!widac Joa powiedziala jaki lubi makijaz i poszly na kompromis....:tak:

ide robic pazury:happy2:

reklama
Witam witam mamusie my na nogsch M w pracy (wczoraj wieczorem sie pogodzilismy)Pogoda u nas fatalna od rana leje,i co tu robić w taką pogode...?Posprzątam troszke i ide do znajomej na kawke.Amelka o dziwo dzisiaj tylko raz jadła i to jeszcze ze 100 tylko.Mam ochpte dzis kupic skaner z drukarką dzisiaj w media exspert jest w promocji za 189 zł Dziewczyny znaśie siem warto ?a marki(hp).

Do góry