reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

oo
witaj majopa, wreszcie jesteś

fotka z weselicha super, ale kawaler cię oblepił hihihi
no i grtulki ząbka, no nie ze cieszą jak cholera:-D

widzę, ze tylko ja zostałam an forum i albi ;-)znowu będzie się śmiać hihihi,
ze jeden za drugim post;-), no cóż a na zdrowie hihihi
;-)

a tak co do całej awantury , to przecież każda z nas musi przyznać , ze nasze dzieci cieszą nas jak nic innego:tak::tak: i nie dziwnego , ze chcemy się chwalić ale przecież nie po to żeby robić sobie na złość, tylko wzajemnie sobie kibicujemy i wspieramy

a jeśli któreś dziecko robi cos później niż inne to przecież nic strasznego bo każde dziecko rozwija sie indywidualnie:wściekła/y:, i to muże być jedynie plus dla mam których jeszce nie zaobserwowały tych zachowań u swoich dzieci, bo ter już doświadczone mogą dać radę,............
ale znowu jak te nie chcę bo sa urażone...
masakra:dry:
fakt, ze znamy się do dawna i przezywałyśmy wszytko razem będąc jeszcze w ciąży ale na motyla nogę przecież nie o to chodzi, żeby sobie wszytko wymawiać i mieć pretensje

a zresztą każdy ma inny charakter i dlatego jest kolorowo( na tym opiera się świat- na przeciwieństwach), bo gdyby wszyscy byłi grzeczni i uczesani, to by nas zalały flaki z olejem:baffled:
nie mozna by ciągle miłym i prawic komplementy wszystkim ( basia) bo wtedy juz nie jest się sobą i fałszuje sie obraz swojej osoby , czasem jest sie złym, czasem podnieconym a czasem radosnym lub smutnym,
emocje to szkiełka w kalejdoskopie

i przez wypowiedz dajemy o tym znak:nerd:

reklama
Chciałaym żeby tak było.Martwię się bo ostatnio infekcja też mu się tak zaczynała od kaszelku na początku było czysto a potem weszło na oskrzela i skończyło sie na inhalacjach.Ale mam nadzieję że sie tym razem jakoś rozejdzie po kościach.Zobaczymy...

u nas bylo tak samo, lekkie zapalenie oskrzeli i inhalacje, pozniej 2 tygodnie bylo ok i znowu od kilku dni kaszle i "gra" mu w piersiach. Jutro idziemy do pediatry i mam nadzieje ze to nic wielkiego (nie ma temperatury) bo w czwartek jedziemy do Polski.

Sylka co wy macie za rehabilitacje??

Albi, ludzie na wsi a ludzie w mieście ,nie ma żadnej różnicy, a jeśli tak uważasz to Twoj błąd ,koniec tematu, nie nazwałam nikogo wywłoką, poprost przytoczyłam ruską matrone hihihi buziak dla Ciebie!

cholera snilo mi sie ze ta kiecka co zamawialam z allegro na slub siory przyszla ale calkiem inna:angry::sorry2::no: teraz to sie wystrachalam bo jak przyjdzie jakis szmelc to mnie maz za...... i bedzie gadal "a nie mowilem"

to teraz może troszkę o chrzcie- dla zainteresowanych i ciekawych!:)
mały na oczątku zachował spokój gorzej pozniej, darł sie , a raczej piszczał!!! 2 razy wychodziłam z kościoła bo przeciez nie będe przeszkadzać w mszy.
No i pozniej pojechaliśmy z a.. i jego siostrą na disco!!!!!
Kilka zdjęc:

Załączniki

• DSCF1135.JPG
    DSCF1135.JPG
    89,5 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1186.JPG
    DSCF1186.JPG
    110,3 KB · Wyświetleń: 34
  • DSCF1192.JPG
    DSCF1192.JPG
    107,7 KB · Wyświetleń: 29
  • DSCF1194.JPG
    DSCF1194.JPG
    116,8 KB · Wyświetleń: 40
  • DSCF1218.JPG
    DSCF1218.JPG
    92,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Ja wam powiem że właśnie ślub mam razem z chrztem,właściwie my nie bardzo chcieliśmy w tym roku ślub właściwie nie chcieliśmy ale nam ksiądz powiedział że nam dziecka nie ochrzci bez ślubu.Mój mały jest wiercipiętą lubi piszczeć i krzyczeć i powiem wam a niech sobie piszczy i krzyczy do woli.Jak by nam małego ochrzcił jak był malutki(chcieliśmy jak miał 2-3 miesiące)to na pewno by przespał całą uroczystość a tak jak będzie chciał krzyczeć niech krzyczy:)Będzie wesoło:)

Do góry