Ale lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko okNo może być tak że macica się tobie rozszerza temu ciągnięcie w podbrzuszu. Też tak mialam
reklama
wiktoriasleczka
Fanka BB :)
byłam w tamten poniedziałek i było ok.. teraz w środę mam wizytęAle lepiej umówić się do ginekologa żeby sobie sprawdzić dla spokoju czy wszystko ok
@wiktoriasleczka ja miałam takie bóle pleców, mam ponad roczną córkę, uszy do góry to normalne 

wiktoriasleczka
Fanka BB :)
a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?@wiktoriasleczka ja miałam takie bóle pleców, mam ponad roczną córkę, uszy do góry to normalne![]()

Tak delikatne skurcze coś w stylu okresowych są ok, jeśli coś cię mocniej boli, bądź niepokoi to skontaktuj się z lekarzem.a takie delikatne skurcze i ciągnięcia w macicy też są normalne? kiedy ból traktować jako poważny?![]()
hemoglobina
Moderator
Ja nie mam tylozgiecia, a też mnie tak bolało

reklama
Mam tyłozgięcie macicy, w ciąży w 1 trymestrze miałam takie bóle jak przy rwie kulszowej, czasem nie mogłam ruszyć nogą ani chodzić. Potem w 2 trymestrze było ok i w 3 trymestrze znowu były takie bóle, ale tylko wtedy jak się przemęczyłam, wtedy też twardniał mi brzuch
Podziel się: