Dzieki za te polecajke bo była świetnaChyba ja i faktycznie jakościowo fajne te rzeczy z świat dziecka więc podtrzymuje polecenie
Też bym odpuściła ten zestaw. Co prawda mi się rożek sprawdzal jak ktoś chciał potrzymać dziecko np mama czy tesciowka i czasami na drzemki w nim kładliśmy spać. Z kokonu też korzystaliśmy ale poduszka, kołderka, ochraniacz i motylek to na tym etapie to trochę szkoda pieniędzy![]()
reklama
Ja brałam stamtąd kokon, rożek i otulasz do wózka i jakość cudoDziewczyny poradzicie proszę czy warto zamówić taką pościel na owieczka.pl ? Nie znam tego sklepu, ale opinie ma dobre.
Nie wiem czy nie lepiej kupić w pobliskim sklepie chociaż ceny o wiele wyższe. Pierwszy dzidziuś i nie wiem jak lepiej. Termin mam za około dwa tygodnie zdaniem lekarki a taki prawdziwy to 10 lutego
MagdaaaLena
Fanka BB :)
Zaglądam i zaglądam czy Anetalol coś napisała a tu cisza i cisza
czekam niecierpliwie 
Ja też sprawdzam co jakiś czasZaglądam i zaglądam czy Anetalol coś napisała a tu cisza i ciszaczekam niecierpliwie
![]()
A jak tam u Ciebie? Ktora z nas będzie zamykać ten styczeń?Ja też![]()
Myślę że jaA jak tam u Ciebie? Ktora z nas będzie zamykać ten styczeń?![]()
W sumie to jestem już zmęczona i coraz bardziej mnie stresuje wszystko. Na ktg zapisały mi się skurcze, ale ich nie czułamMyślę że jano u mnie ciszaaaa, zupełnie nic się nie dzieje
a Ty jak się trzymasz?
julcia7777
Ja trochę też, ale mam jeszcze z 3 tygodnie wg pierwszego terminu to nie mogę narzekaćW sumie to jestem już zmęczona i coraz bardziej mnie stresuje wszystko. Na ktg zapisały mi się skurcze, ale ich nie czułammam się zgłosić na wywołanie w przyszłym tygodniu więc już bliżej niż dalej
![]()
reklama
julcia7777
W sumie to jestem już zmęczona i coraz bardziej mnie stresuje wszystko. Na ktg zapisały mi się skurcze, ale ich nie czułammam się zgłosić na wywołanie w przyszłym tygodniu więc już bliżej niż dal
Myślę że jano u mnie ciszaaaa, zupełnie nic się nie dzieje
a Ty jak się trzymasz?
U mnie na KTG nie widać skurczy, tylko obniżył mi się brzuch i tyleale wg pierwszego terminu mam czas do 10 lutego to chyba nie mogę narzekać
trzymam kciuki oby wszystko odbyło się szybko i sprawnie
![]()