reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Dopiero z chrzcin wróciliśmy. Dziewczyny mam takie straszne bóle podbrzusza że chwilami mam wrażenie że rodzę 😵‍💫 nie wiem czy to bóle okresowe czy co, ale jestem na luteinie więc wiem że tak po prostu sobie okres nie przyjdzie. Łupie mnie w krzyżu i dosłownie rozrywa podbrzusze. Jak na okres albo właśnie przy porodzie. Boje się że coś sobie pochrzaniłam znowu 😢 jutro mam wizytę u Endo może mi powie co z tym moim TSH czy zbijamy czy czekamy jak chce gin. I ciekawa jestem czy dalej mi każe metforminę brać jak moje wyniki zobaczy 😵‍💫

Matko kochana - czego ja się dowiedziałam 🤬 Link do: Nieznany mężczyzna miał namawiać dzieci, aby weszły do jego pojazdu. Do kościerskiej policji wpłynęło zgłoszenie w tej sprawie
Jakiś facet jeździ po wioskach i zaczepia dzieci,proponuje im podwózke do szkoły lub prosi ,żeby wsiadły do busa i pokazały mu drogę do przychodni - i niby od ok miesiąca to trwa i po sąsiednich miejscowościach też jeździ.
Ostatnio zaczepiał mojego 12 letniego chrześniaka 🤬😱
1000006490.jpg

Matko boska!!! Zło czai sie wszedzie ! Ja ciagle uczulam dzieci na takie krzywe akcje ale wiem ze czasem kazdy ma chwile slabosci a taki tłumok to wykorzysta! Matko.. 😱😱😱 zawsze im powtarzam ze nalezy sie bać ludzi.. nigdy nikomu nie ufac w pelni .. straszne

@Żołna bido :( mam nadzieje ze endo cos podpowie

@Lunaa09 ty testowalas w koncu??? Czy sie @ rozkrecila?

Ja testowałam dziś …

…najmlodszego na grype i no przydalo sie moje zboczenie wyszukiwania cieni cienia bo na tescie majaczy mu kreseczka na grype typu A … także machina ruszyła …

reklama
Matko boska!!! Zło czai sie wszedzie ! Ja ciagle uczulam dzieci na takie krzywe akcje ale wiem ze czasem kazdy ma chwile slabosci a taki tłumok to wykorzysta! Matko.. 😱😱😱 zawsze im powtarzam ze nalezy sie bać ludzi.. nigdy nikomu nie ufac w pelni .. straszne

@Żołna bido :( mam nadzieje ze endo cos podpowie

@Lunaa09 ty testowalas w koncu??? Czy sie @ rozkrecila?

Ja testowałam dziś …

…najmlodszego na grype i no przydalo sie moje zboczenie wyszukiwania cieni cienia bo na tescie majaczy mu kreseczka na grype typu A … także machina ruszyła …
Najgorzej....znam ten uczuć także, my tak mieliśmy na teście grypy A w grudniu, ale całe przedszkole wtedy ścięło 🫣

Tak, wczoraj testowałam, biel...aczkolwiek wczoraj nadal byłam 3 dni przed "okresem", wczoraj bolało mnie podbrzusze i miałam to lekkie plamienie brązowe, byłam pewna, że dziś okres łaskawie będzie ale nic...plamienie to takie że na tamponie jakieś pół cm plamki brązowej 🫣
No nic, czekam dalej, ale raczej na okres.

Do góry