reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2022

reklama
Dziewczyny nasz chłopak silny zdrowy ale za nic w świecie nie chciał pokazać buźki 😉 zasłonił się dwoma rękami nogami plus pępowiną 😉 haha za to siusiaka pokazał 😀 ważne że wszystko ok. Jest o 6 dni do przodu!

Chroni swoją prywatność😃
Najważniejsze że zdrowy i wszystko w porządku.
Mój synek na pierwszych prenatalnych bardzo nie chciał pokazać noska. Jak go lekarka jakoś obróciła to zasłonił się rączką😅

Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?

Hej. Dostałam okres. Jak myślicie na który DC mam umówić się do kliniki? Jedyny słuszny w tej sytuacji dla mnie to chyba 13dc(piątek). Myślicie że będę miała normalnie owu w pierwszym cyklu po punkcji?
lekarz nic ci nie powiedział?
Badasz proga jutro?
Bo chyba przed transferem trzeba proga i estradiol.....nie wiem jak to jest na cyklu naturalnym bo ja na sztucznym miałam
I jak ci się okres zaczął po południu to pierwszy dzień cyklu masz od jutra (przynajmniej mi tak lekarz kazał liczyć)

Ostatnia edycja:
Super. Tego nikt nie wie jaki będzie cykl. Musisz wyczuc 😀

Ja też miałam transfer na cyklu naturalnym. Lekarz wskazał mi dzień w który mam przyjechać. U mnie to był 9dc.

Okres miałam tak obfity że wczorajszej nocy zalałam łóżko. Dzwoniłam do kliniki - mój dr jest do pt na urlopie. W poniedziałek da mi znać na którą godzinę mam być (powiedziałam że mają mnie zarejestrować na 21.02) - to będzie 13dc

reklama
Do góry