dominikana26
Fanka BB :)
Nawet z tego wszystkiego mam ochotę zatestować mimo, że do okresu jeszcze tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ja miałam teraz w dzień okresu 2100, poprzednia ciążę 620![]()
Bardziej myślę, że ta szybka owulkaMoże to bliźnięta![]()
A ucieszyła byś się jakby były bliźnięta ? Ja bardzo bym chciałaBardziej myślę, że ta szybka owulka![]()
Chyba by mnie to przytłoczyło, bo już jeden noworodek czy niemowlak to duuuzo uwagi, dwójka to kosmos a są też maluchy w domu co też tej uwagi potrzebują, wiec patrząc w tą stronę, to nieA ucieszyła byś się jakby były bliźnięta ? Ja bardzo bym chciała![]()
Jest mój doktorek, ale w to nie wątpiłam![]()
Lista Ginekologów i Ginekolożek ♡ Aga Szuścik
Wielka Lista Ginekolożek i Ginekologów to spis specjalistów i specjalistek z zakresu ginekologii, z całej Polski. Każda osoba na liście spełnia warunki z tzw. Piątki Agi, czyli opracowanych przeze mnie wytycznych.agaszuscik.com
Chyba to jest najcięższe przy staraniach, ciąże wśród znajomych zamiast cieszyć powodują bólDziewczyny, Wy mnie zrozumiecie. Dowiedziałam się o kolejnej ciąży wśród znajomych i jakoś mnie dopadł taki stres, niepokój… że u nas dalej nic
Moj tez jestJest mój doktorek, ale w to nie wątpiłam![]()
Bez spiny, na zasadzie jak się uda to fajnie to od sierpnia. A już z taką większą kontrolą to w zasadzie od listopada/grudnia. No to jest najgorsze i szczerze mówiąc nie sądziłam, że aż tak mi na tym zależy…Chyba to jest najcięższe przy staraniach, ciąże wśród znajomych zamiast cieszyć powodują bólA jak długo się staracie?