reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Przypomniało mi się jeszcze ze te napoje czy soki pseudo top aseptic i bez konserwantów, wcale takimi nie są:no::no:
różnica polega na tym, iz producent zamawia juz koncentraty z konserwantami ( ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dla szerszej publiczności) a sam miesza je z woda w aseptycznych warunkach :dry:
także "oni" tzn producent jest czysty bo on ich nie dodaje

Pumi ja mam takie wrażenie, ze po kilku badaniach okaże się , że nia byłao żadnego opóźnienia, i będa cie przepraszac
co prawda fotki oglądam tylko na bb
szkoda, ze nie jestem na nk zalogowana:-(

reklama
Sylka- czemu nie zalozysz konta na NK? ja lubie bardzo pisac listy ze znajomymi sprzed lat a fotki po prostu ubostwiam ogladac!!!:-D

Albi- po rehabilitacji Mimi powinna dogonic w 100% dzieci w jej wieku.
A z diagnoz jakie stawiali zostal w sumie Nystagmus- czyli oczoplas, low muscles tone, i czekam nadal na wyniki po badaniu genetycznym.
kurcze chce wyjsc na spacer poki zar z nieba jest w miare znosny ( czyli teraz w cieniu 27 stopni) a moje dziecie spi i spi:-p

w szoku bylam jak przeczytalam o tym rozbitym sloiczku dla dzieci co zrobil jasna plame na podlodze jak z wybielacza. A moja mala dzis nie chciala gruszki jesc- pewnie za duzo wybielacza dodali:szok::-D:-D

Chcialam sie pochwalic ze mamy pewnien malutki sukces na koncie!!!!! Mimi zaczyna doic butelke ale tylko soczek marchewkowy mojej produkcji toleruje. A oto dowod rzeczowy:

Załączniki

• 29 lipiec (20).JPG
    29 lipiec (20).JPG
    79,1 KB · Wyświetleń: 43
  • 29 lipiec (21).JPG
    29 lipiec (21).JPG
    70,4 KB · Wyświetleń: 36
Pumi to super, ze po rehabilitacji bedzie dobrze!
Ale Dominisia ładnie butelkę trzyma...........Oliwier to leń i nie chce sam trzymać
A gruszkę zmiksuj jej sama- widać mama smaczniejsze robi soczki
A jak robisz? Może i ja spróbuję, bo Oliś nie chce pić tych sklepowych

Ostatnia edycja:
Pumi to super, ze po rehabilitacji bedzie dobrze!
Ale Dominisia ładnie butelkę trzyma...........Oliwier to leń i nie chce sam trzymać
A gruszkę zmiksuj jej sama- widać mama smaczniejsze robi soczki
A jak robisz? Może i ja spróbuję, bo Oliś nie chce pić tych sklepowych
Pumi nie jestem, ale ja robiłam tak:
marchew wyrwałam, oskrobałam(niedaj boże obrać, dziadek by mnie zjadł:-D), umyłam i przez sokowirówke. Celinka oczywiście nie pije, woli czystą wode, ale reszta rodzinki chętnie.

w szoku bylam jak przeczytalam o tym rozbitym sloiczku dla dzieci co zrobil jasna plame na podlodze jak z wybielacza. A moja mala dzis nie chciala gruszki jesc- pewnie za duzo wybielacza dodali:szok::-D:-D

Chcialam sie pochwalic ze mamy pewnien malutki sukces na koncie!!!!! Mimi zaczyna doic butelke ale tylko soczek marchewkowy mojej produkcji toleruje. A oto dowod rzeczowy:
Pumi jak patrze na Dominike to nie widać, że coś jej dolega, wręcz przeciwnie: ładnie trzyma butelke, a moja to nie wie o co chodzi. Pozatym śliczna z niej dziewczynka:-D

MIMI BRAWO!!!!!!!

super, ze to 30%, dogoni w mig,:happy2: a kazdy malutki postep bedzie NAS bardzo cieszyc!
poza tym nie ma czegos takiego jak 100% bo kazde dziecko rozwija sie inaczej i ma inne zdolnosci niekotre sa super rozwiniete ruchowo ( wiekszosc sportowcow nie konczylo szkol wyzszych nie maja czesto matur) innni rozwijaja sie bardziej intelekualnie ( a sa slamazarnymi lamagami :cool2:) etc etc mozna wyliczac i wytyczac a kazdy podziwiany za co innego:tak::tak::tak:

Czesc wam my własnie z nad wody wrócilismy pogoda super.Nad wodą były takie kule w które dziecko wchodzi i popują i chodzi po wodzie moja córka Wiki weszła i po niecałej minucie beczała jak diabli.Za 1 minute zapłaciłam 10 zł jestem zła.A6 minut tyle kosztowało ale czego sie nierobi dla naszych pociech.Pumi niunia sliczna bedzie ok .

MIMI BRAWO!!!!!!!

super, ze to 30%, dogoni w mig,:happy2: a kazdy malutki postep bedzie NAS bardzo cieszyc!
poza tym nie ma czegos takiego jak 100% bo kazde dziecko rozwija sie inaczej i ma inne zdolnosci niekotre sa super rozwiniete ruchowo ( wiekszosc sportowcow nie konczylo szkol wyzszych nie maja czesto matur) innni rozwijaja sie bardziej intelekualnie ( a sa slamazarnymi lamagami :cool2:) etc etc mozna wyliczac i wytyczac a kazdy podziwiany za co innego:tak::tak::tak:
Masz racje.
Mimi dogoni rówieśników, a może nawet przegoni:-D

reklama
Do góry