Super! Teraz za 2 dni przyrost!Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
reklama
Tak, zostały praktycznie 3 tygodnie, chociaż teraz to już może być w każdej chwiliNa pewno będzie dodatnia!trzymamy kciuki!
No właśnie to już zaraz! Praktycznie za 3 tyg! Ja to sobie wymyśliłam żeby rodzić w szpitalu w Malborku który jest oddalony ode mnie o 90kmna razie dojrzewam do tej myśli i czekam na dni otwarte oddziału!
Daj znać po dniach otwartych jaka decyzja
Piękna, wysoka betaKochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Czekamy na dalsze przyrosty
Jennn
Fanka BB :)
Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Gratulacje
Trzymam kciuki za mocne przyrosty
Sylwi@.
Aktywna w BB
Przy takiej pięknej kresce na teścieKochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
To ciągłość forum będzie zachowana.Kochane jest beta 203,7 mlU/ml![]()
Szykuje się grudniowy bobas i piękne Boże Narodzenie
Super! Teraz za 2 dni przyrost!
Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytęTo ciągłość forum będzie zachowana.
Szykuje się grudniowy bobas i piękne Boże Narodzenie
Ale będziesz robiła przyrosty?Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytę![]()
Ja sikalam chyba 5, 6, 7 dpt, 8 robiłam betę i później 11dpt sikalam i 12dpt beta. Sikance robiłam żeby sprawdzić czy ciemnieje kreska. Oczywiście wiedziałam że może mocz być rozcieńczony więc brałam na to poprawkę. U mnie ciemniało więc na betę szlam że spokojem!Mam nadzieję, choć boję się okropnie, że znowu coś się stanie.... swoją drogą dr nawet nie kazał robić przyrostów...tylko za m-c umówić się na wizytę![]()

reklama
Tak myślę żeby w środę pójść, czy kiedy myślicie?Ale będziesz robiła przyrosty?