Eveline.eve
Fanka BB :)
@niezapominajka87 testujesz dzisiaj?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niezapominajka z tego co pamiętam dzisiaj beta i prog@niezapominajka87 testujesz dzisiaj?
Kochana u mnie jest 5 dzieci, która nie wie o staraniach a sikam na patyk w łazienceNie, teściowa dziś cały dzień w domu i jakoś tak niekomfortowo mi było![]()
Idę na betę!@niezapominajka87 testujesz dzisiaj?
Oj teściowa jest domyślna. Dodatkowo potem nie mam gdzie wyrzucać tych testów i tak leżą w szafceKochana u mnie jest 5 dzieci, która nie wie o staraniach a sikam na patyk w łaziencenikt nie wie
![]()
jezu nienawidzę takich sytuacji. Też czasami słyszę (jeśli nie chce pić albo ubranie tak się ułoży) że może ciąża „a co ty w ciąży jesteś?”Cóż, u nas za każdym razem jak przyjeżdżamy do rodziny. Czy moja strona czy męża,brak kontaktu wzrokowego że mną na przywitanie, tylko wzrok na mój brzuch czy nie rośnie coś... Wiec zawsze glosno mowie "tak rośnie bo ja lubię jedzenie i mam IO"![]()
Cóż, u nas za każdym razem jak przyjeżdżamy do rodziny. Czy moja strona czy męża,brak kontaktu wzrokowego że mną na przywitanie, tylko wzrok na mój brzuch czy nie rośnie coś... Wiec zawsze glosno mowie "tak rośnie bo ja lubię jedzenie i mam IO"![]()
Długo już się staracie? Jesteś po jakiś badaniach?Dawaj koniecznie znać jak będziesz mieć wyniki @niezapominajka876
Ja testowanie w poniedziałek ... Jakoś tak nie wiemnic nie przeczuwam . Cud byłby jakby się udało
![]()
Czuje się taka zirytowana że co miesiąc się staramy i nic . Albo jak się już uda to szybko tracimy . 37 na karku chyba moja rezerwa jajnikowa podupada![]()