unikke1
Fanka BB :)
Ja bym leciała na betęraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym leciała na betęraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
No widać bardzo dobrze druga kreskęraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
ja za HyCoSy płaciłam chyba 800 zł. Ale to było parę lat temu.Dziękuję. Z tego co widziałam to u mojej lekarki wykonują badanie drożności jajowód metodą HyFoSy. Co prawda koszt 1650![]()
HahahaAle ogólnie dziewczyny pocieszają mnie Wasze wpisy, że Wasi małżonkowie też mają już dość momentamiBo myślałam, że tylko mój, nawet śmiałam się na wizycie do lekarki, że mój mąż czuje się gwałcony
![]()
Jestraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
Nie no, to u nas niestety samo życie - ma komunikowane kiedy jest misja do wykonania.Hahahamój narzeczony mi przedwczoraj oznajmij, żebym mu nie mówiła kiedy jest pik
pewnie biedny chce mieć seks ze spontanu a nie ze świadomością, że to te dni gdzie trzeba działać
![]()
Widzimyraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)
No u nas jest dokładnie to samoNie no, to u nas niestety samo życie - ma komunikowane kiedy jest misja do wykonania.Moje libido nigdy nie było jakieś szalone, mąż siedzi w firmie od rana do nocy i najczęściej praktycznie zasypia jedząc kolację, więc trudno tu znaleźć przestrzeń na romantyzm.
![]()
Cześć, czy ty jesteś wpisana na testowanie albo ławkę? Bo nie mogę odnaleźć twojego nicku. Jeśli nie jesteś wpisana to musisz przejść na inny wątek, ten jest dla dziewczyn które się zapisały na testowanie i są aktywne cały miesiącraz już widziałam podobną kreskę, ponad pół roku temu - wtedy później poroniłam. powiedzcie mi czy ja widzę tylko ten drugi cień? czy ktoś inny też to widzi? :-)