reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Dziewczyny mam we środę wizytę plisa trzymajcie kciuki bo już stres zaczyna działać. Po ostatniej wizycie gdzie mój lekarz ledwo zauważył maleńki zarodek schowany w końcówki pęcherzyka to mam mega obawy ale to już będzie początek 9-tego tygodnia więc już człowiek powinien być fajnie widoczny i oby tak było 💪😁
Będziemy trzymać ❤️ Teraz już na pewno będzie dobrze widać

A ja mam pytanie jakie macie objawy obecnie? 🙂
Raz mi niedobrze jak nie zjem, raz mi niedobrze po jedzeniu, już nie wiem jak to ogarnąć 😆 o i mówiąc brzydko odbija mi się non stop, masakra. No i ciągle jestem zmęczona ale to może być też kwestia ciulowatej pogody. Piękną mamy jesień tej wiosny 😋

Hej dziewczyny! Ja od zeszłego tygodnia wylądowałam z tym uchem w szpitalu, ale jest już lepiej. Ciągle leżę :(.
Ale zrobili mi USG, ciaza przeżyła :). 8+6
hejka, no chyba jakoś wirus z tymi uszami, bo co chwila słyszę o zapaleniach uszu, i w domu maz I teraz córka siedzi na to samo. Dzidzie są silne, cudnie, że wszystko dobrze:)

reklama
Do góry