U
użytkowniczka 212
Gość
dla mnie luzCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
Ale ja jestem dziwnym tworem, który dobrze reaguje na wszystkie leki i zabiegi, więc może jestem niemiarodajna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
dla mnie luzCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
3 miesiące nie miałaś?
Kurcze ja mam jak e zegarku.
Zawsze w terminie lub przed nigdy się nie spóźnia.
Tego Ci życzęA ja wczoraj widziałam 2 bocianymoże czeka mnie cud?
![]()
To moja komórka jajowa jest zachłanna i bierze pierwszego lepszego a potem się nim szybko nudziNo to moje są wyjątkowo wybredne![]()
To juz nawet nie chodzi o smak (ja akurat slodze 3-4 lyzeczkiCzy ta krzywa naprawdę jest taka straszna? Mnie cofa nawet na słodzoną herbatę![]()
Ech, baby…To moja komórka jajowa jest zachłanna i bierze pierwszego lepszego a potem się nim szybko nudzi![]()
Haha, no fajnie, że bierzemy to sobie na żarty, łatwiej się funkcjonujeEch, baby…![]()
Ale się uśmiałamEch, baby…![]()
Ja codziennie z okna z pracy widziałam się z bocianem i nic z tegoTego avi życzę
Ja też widziałam w kwietniu 2 bociany przelatujące i ta ciąża faktycznie była![]()
Ja też nigdy o tym nie słyszałamSzczerze nie słyszałam o tym .
Nie będę pisać że tak bo nie wiedziałam.
Teraz do prożka dorzucę to .