kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
anoli84 ja tez kupiłam taki tylko z Bogusia o prawie dwie stówy tańszy. A jaki kolor sobie upatrzyłaś? Ja mam cos podobnego do 15tki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Yoka chyba ty masz troszkę problemów ze sobą hihi. Ja nie mam żadnych i się niczym nie przejmyję, a to, że kupię wózio taki jaki będę chciała - to to chyba NORMALNE!!!
Ja tylko wyraziłam swoją opinię...![]()
ewelw ze mną wszystko ok :-) skoro wyrażanie opinii krytykując innych jest dla Ciebie normalne to powodzenia Ci życzę....mogłabym skomentować kilka Twoich ostatnich wypowiedzi(na innych wątkach) ale przyzwoitość i kultura mi na to nie pozwala...:-)
pozdrawiam
SPOKÓJ MI TU!!!
kupilismy sportówke maclarena i tu strzal w 10!! niby wydalismy na nia duzo wiecej kasy ale w koncu mamy spokoj, jezdzimy nim juz ponad poltora roku i jestesmy zadowoleni.![]()

anoli84 ja tez kupiłam taki tylko z Bogusia o prawie dwie stówy tańszy. A jaki kolor sobie upatrzyłaś? Ja mam cos podobnego do 15tki.
przynajmniej w jednym sie zgadzacie![]()
Cyprysiowa torche oblukałąm w necie tego austina :-) powiedz mi te kółka nie pompowane jak na żywo wyglądają i na Twój gust trwałe będą ???