reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
SPOKÓJ MI TU!!!:tak:

Co do wózeczków to ja równiez uwazam ze lepiej wydac wiecej kasy z tego wzgledu ze wiem , poczulam na wlasnej skorze ze i tak pojdzie wiecej kasy... Ja kupiam wózek uzywany 4 miesiace-nówka normalnie, dalam za niego 500zł chyba i co? wazyl 20 kilo, nanosilam sie go ze hej, uzywalam go pol roku z czego 2 razy "poszlo" mi kolo, buda latala na wszystkie strony, raczka to samo, masakra!!!!! po pol roku kupilam sportówke ze skladanym oparciem(do lezenia) sportówka nie za droga i co? po pól roku kolka przednie przestaly sie blokowac, w czasie jazdy stawały bokiem i ani rus-masakra, w koncu kupilismy sportówke maclarena i tu strzal w 10!! niby wydalismy na nia duzo wiecej kasy ale w koncu mamy spokoj, jezdzimy nim juz ponad poltora roku i jestesmy zadowoleni. :tak:

Yoka chyba ty masz troszkę problemów ze sobą hihi:-D. Ja nie mam żadnych i się niczym nie przejmyję, a to, że kupię wózio taki jaki będę chciała - to to chyba NORMALNE!!!
Ja tylko wyraziłam swoją opinię... :-D

ewelw ze mną wszystko ok :-) skoro wyrażanie opinii krytykując innych jest dla Ciebie normalne to powodzenia Ci życzę....mogłabym skomentować kilka Twoich ostatnich wypowiedzi(na innych wątkach) ale przyzwoitość i kultura mi na to nie pozwala...:-)
pozdrawiam

przynajmniej w jednym sie zgadzacie :-D

Cyprysiowa torche oblukałąm w necie tego austina :-) powiedz mi te kółka nie pompowane jak na żywo wyglądają i na Twój gust trwałe będą ???
Yoka a co Ty sądzisz o opinii że trójkołowiec bardziej zwrotny i lepiej sie prowadzi niz 4 kólka ???

Dziewczynki KONKRETY proszę! Ja już pisałam że wybraliśmy Roan Marita, wiem że ciężki ale mieszkam na parterze więc nie ma to znaczenia miałam okazję też trochą się nim pobawić i chyba to jest to o co mi chodzi czyli łatwy do prowadzenia i jak najwygodniejszy dla dzidzi a poza tym ma największą gondolkę na rynku.
Jak chcecie zobaczyć:
Wózek ROAN Marita '08 - [ROAN] - Urwis Wrocław - wszystko dla dzieci w

anoli84 ja tez kupiłam taki tylko z Bogusia o prawie dwie stówy tańszy. A jaki kolor sobie upatrzyłaś? Ja mam cos podobnego do 15tki.

wybralismy bordo+krem dla dziewczynki lub oliwkowy+ zielen gdyby byl chlopiec, ale wiemy juz ze bedzie bordowy. Nie widzialam na zywo wozkow Bogusia i nie wiem jakiej sa jakosci,a te sa wedlug mnie solidne:-)

Ja jestem zmuszana(ogromnym lamentem i płaczami) do wożenia w nim mojej trzyletniej córki i jak narazie bardzo sobie chwalę. Fakt że jest dośc ciężkawy ale ja do chucherek nie należę i wcale mi to nie przeszkadza

justyna trójkołowiec napewno będzie bardziej zwrotny niż czwórka która nie ma skrętnych kół...to zrozumiałe...prowadzić się też powinien dobrze bo jest na pompowanych kołach....trójki projektowane były z myślą o bardzo aktywnych mamach,które uprawiają np. jogging :-)

reklama
przynajmniej w jednym sie zgadzacie :-D

Cyprysiowa torche oblukałąm w necie tego austina :-) powiedz mi te kółka nie pompowane jak na żywo wyglądają i na Twój gust trwałe będą ???

Ale koła mapompowane, chyba nawet mozesz wybrac czy pompowane czy piankowe bo jak zaczelam testowac go w sklepie to pani mowi ze tu sa pianki ale zaraz zmienimy stelaz na pompowane i jescze moj maz zapytal ktore lepsze, poiwedziala ze oczywiscie pompowane wiec masz chyba wybór ale napewno pompowane sa. Ogólnie najezdzilam sie nim posklepie , posprawdzalam go konkretnie, chyba z pol godziny go probowalam, i sportówke i gondole i powiem Ci ze jest naprawde super, nie wydaje mi sie zeby sie rozwalił i kołka tez ok.

Agawar aktualnie volo, nie ma skladanego oparcia bo nie potrzebowalismy juz.

A jescze co doi 3 kolowców, to oprocz tego ze wizualnie mi sie nie podobaja to napewno sa zwrotne ale równiez wywrotne :)

Ostatnia edycja:
Do góry