reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dlatego ja tam nie wierzę w całą tę terminologię i słowa, że jak późna implantacja to szanse słabe, w udanym cyklu owu miałam w 25dc, test pozytywny i to mega słaba kreska tydzień po terminie okresu, a cykle miałam 35 dni. I wszystko się pokrywało u gin. Proga też miałam niby słabego wg tego co czytałam bo całe 17.7, beta coś niecałe 20. Ciąża donoszona. Także nie ma się co załamywać, póki nie ma okresu zawsze jest nadzieja. Wiem jak to jest się starać, robić badania, suple, i milion innych aż za dobrze, także doskonale każdą z Was rozumiem. Trzymam za każdą z Was kciuki ✊

reklama
Kolejny pink kolejne cuda 😂 zostaje już tylko beta.

Załączniki

• Screenshot_20250525_153546_Gallery.jpg
    Screenshot_20250525_153546_Gallery.jpg
    313,7 KB · Wyświetleń: 120
Ja na czerwiec zapatruje się tylko na testowanie w terminie 🐒 bo można serio, cała masę objawów PMS podciągnąć pod ciążę..
U mnie teraz tylko mąż ma zmianę frontu i ciągle dopytuje o testowanie tak jak czekałam teraz na małpę to żyć mi nie dawał. Obym się trzymała swojego założenia w czerwcu. 🙈

Ja na czerwiec zapatruje się tylko na testowanie w terminie 🐒 bo można serio, cała masę objawów PMS podciągnąć pod ciążę..
U mnie teraz tylko mąż ma zmianę frontu i ciągle dopytuje o testowanie tak jak czekałam teraz na małpę to żyć mi nie dawał. Obym się trzymała swojego założenia w czerwcu. 🙈
Też mam takie założenie, myślę że dotrwam. Ale pomogło mi bardzo to że byliśmy na wyjeździe i nie robiłam testów owulacyjnych.
Odpoczęłam od tej ciągłej kontroli i seksu pod kalendarzyk. Złapałam trochę oddechu 😏

reklama
Też mam takie założenie, myślę że dotrwam. Ale pomogło mi bardzo to że byliśmy na wyjeździe i nie robiłam testów owulacyjnych.
Odpoczęłam od tej ciągłej kontroli i seksu pod kalendarzyk. Złapałam trochę oddechu 😏

Seks pod kalendarzyk - dobrze ujęte. 🙈
Ale jednak jak nie robię testów owulacyjnych to potem mam do siebie pretensje, że jestem niedoinformowana.

Do góry