reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

ale lekarz mógłby powiedzieć czy ten wynik faktycznie jest za niski czy nie. Bo w wielu źródełkach jest teraz informacja z po 1000, przystojny 50% też jest ok. Dopiro 40/30% jest alarmujące.
Więc może mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć temu
teoretycznie tak , chociaż podejrzewam że to będzie kwestia szkoły jak to mówią . Najlepiej jednak zrobić USG

reklama
ale lekarz mógłby powiedzieć czy ten wynik faktycznie jest za niski czy nie. Bo w wielu źródełkach jest teraz informacja z po 1000, przystojny 50% też jest ok. Dopiro 40/30% jest alarmujące.
Więc może mógłby potwierdzić lub zaprzeczyć temu
Według tego amerykańskiego kalkulatora jest niby właśnie w normie ten przyrost 🤷🏻‍♀️

Hej
Ja walczę żeby wstać. Ogólnie tak jak mówiłam że wcześniej nie spałam to teraz padam. Jestem bardzo zmęczona
.chodzę spać coraz wcześniej. Wstałam a raczej ubrałam się i leżę bo nie mam siły

Dziewczyny od którego tygodnia zaczęły wam się objawy?
ja uważam że wciąż nie mam jako takich objawów. Ogólnie już przed terminem miesiączki czułam się jak na grypę - osłabienie i mega zmęczenie. I w sumie to mi się utrzymuje. Dzisiaj rano pierwszy raz miałam mdłości. Ale no ogólnie to nie czuję się ciążowo 🙈 jestem 5+6 najprawdopodobniej (ciężko stwierdzić ile dni miał cykl)

Ja też jeszcze nie mam. Przynajmniej tak mi się wydaje. Jestem zmęczona wieczorami i bolą mnie piersi. I nic konkretnego.

Też się zastanawiam czy to dobrze. Ale jest jeszcze wcześnie. I żeby zaraz nie żałować tego że brakowało nam ich :p

reklama
Do góry