Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pierwsze miesiaczki po urodzeniu to musialam zakladac podklady te poporodowe. Teraz „tylko” podpaski maxi pierwsze 3 dniMi okres tak dokucza,że mam dość.
Cały czas zakładam podpaski na noc ,okres po poronieniu jest chyba najgorszy
Ściągnij sobie tą apke super sprawa...U mnie jeszcze trochę czasu, ale widać różnicę w wybarwieniu.
MamŚciągnij sobie tą apke super sprawa...
I najlepiej zdjęcia w naturalnym świetle, bo ja czasem robię 3 zdjęcia testu i np ten ostatni mój miał w innym świetle 0,75 a na kolejnym w innym miejscu juz więcej.